Astrograma lui Codrin Ștefănescu. Lucruri necunoscute despre președintele APP: Știe să aștepte... Creează confruntări pe care tot el le stinge
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a realizat astrograma lui Codrin Ștefănescu, președintele Alianței Pentru Patrie (APP).

Codrin Ștefănescu, politician român, s-a născut pe 20 decembrie 1968, la București. După cum observăm, este un nativ Săgetător. Adică foarte energic, optimist, curios, spontan, aventuros, curios, deschis, direct, nonconformist, independent. Și fără limite. Să nu uităm că Săgetătorul este alcătuit din jumătate cal, jumătate om și o săgeată către un ideal. Cu alte cuvinte, un amestec între pragmatism, conștiință și principii. 

Luna, cea responsabilă de energia interioară, se află în semnul Capricornului, aspect responsabil pentru unele evenimente în cadrul familial ce l-au maturizat timpuriu. Dar această poziție a Lunii i-a conferit o fire analitică, ambiții crescute, abilități manageriale, precauție, simț organizatoric, responsabilitate, iubire pentru ordine și disciplină, control uimitor al emoțiilor. Dar și o autoexigență greu de egalat. Nu îi este frică de muncă sau de proiectele cele mai dificile. 

Acceptă greu alte păreri

 

Pe lângă toate acestea, se alătură și Mercur tot în semnul Capricornului. Codrin Ștefănescu este autoritar/destul de sigur în comunicare, convinge, acceptă greu alte păreri, este încăpățânat/metodic, dar are și standarde înalte.

Plasarea lui Venus în Vărsător l-a făcut să îi placă independența, inițiativele diferite pentru tineret sau proiectele mai nonconformiste. În plus, vrea să schimbe mereu status quo-ul. Vă veți întreba de ce o face. Pentru că a fost supus multor momente de incertitudine și, astfel, a învățat să producă el schimbarea înaintea altora. 

Creează confruntări pe care tot el le stinge

 

Poziționarea planetei acțiunii, Marte, în semnul Balanței i-a oferit adevărate calități de negociere. Știe să aștepte, să medieze și caută un echilibru în orice. Creează unele confruntări pe care, pe urmă, tot el le stinge. În plus, este foarte justițiar, mai ales dacă apropiații lui trec prin momente grele.

Misiunea dată de Nodul Nord în Berbec/Nodul Sud în Balanță este aceea de a învăța să conviețuiască în unele parteneriate. Chiar dacă i se par nedrepte. Sau să învețe să își creeze limite personale. De altfel, conexiunile cu persoanele născute în semnul Berbecului/Balanței îl vor ajuta să învețe multe lecții folositoare. 

Ascendentul se află în semnul Taurului. Codrin Ștefănescu are propriul ritm. Atunci când construiește ceva, personal sau profesional, trebuie să aibă răspunsuri sigure la trei întrebări: Cât investesc? Ce obțin? Și în ce interval de timp? Și, cum Jupiter va tranzita semnul Taurului în 2023, înseamnă că acesta va beneficia de mai multe oportunități decât în ultimul timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel