Data publicării:

”Astăzi s-a produs o schimbare importantă pe cer”. Mesajul astrologului Daniela Simulescu

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Schimbări importante, astăzi! 

”Astăzi s-a produs o schimbare importantă pe cer. O predare de ștafetă. Axa Nodurilor Lunare a trecut de la Taur-Scorpion la Berbec-Balanță. Până la final de ianuarie 2025. Și cum a doua întoarcere a Nodurilor Lunare (cea din jurul vârstei de 37 ani) mi se pare cea mai importantă din viață (pe lângă cele de la 18, 55 sau 74 ani), am o mențiune suplimentară. Din decembrie 2021, cei născuți între 11 septembrie 1984 - 6 aprilie 1986 au trecut prin unele evenimente “predestinate”. Care i-au pus pe drumul care trebuie. Nici nu a contat că au vrut sau nu. Trist câteodată, dar așa a fost să fie. Aceștia predau astăzi ștafeta celor născuți între 6 aprilie 1986 - 2 decembrie 1987. Voi, cei trecuți, ce le recomandați următorilor vizați?” a scris astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pe Facebook. 

Ce scrie astrosens.ro despre acest moment: 

Nodurile Lunare vor trece de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță. Iar genul acesta de eveniment marchează începutul apariției unor situații predestinate.

În primul rând, ce sunt Nodurile Lunare? Ei bine, acestea reprezintă punctele de intersecție între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. 

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 până acum. Iar Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel