S-a stabilit cauza sinuciderii asistentei în dosarul ducesei de Cambridge
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jacintha Saldanha
Jacintha Saldanha

Asistenta care s-a sinucis după ce a fost ținta unei farse ce o avea în prim plan pe Ducesa de Cambridge a mai avut două astfel de tentative iarna trecută, fiindu-i prescrise antidepresive, scrie

Jacintha Saldanha, cea care și-a pus capăt zilelor după apelul a doi australieni, care s-au dat drept Regina și prințul Charles, a încercat să se sinucidă în luna decembrie a anului trecut, în timpul unei vizite acasă, în India. Ea a luat o supradoză de pastile, dar a supraviețuit după ce a fost dusă de urgență la spital.

Jacintha nu a renunțat la planul ei de a se sinucide, iar la numai nouă zile a recidivat, sărind de pe o clădire. În vârstă de 46 de ani, ea a petrecut câteva zile la terapie intensivă, după care a primit tratament psihiatric și i-a fost prescrisă o cură de antidepresive puternice, care a durat nouă luni.

Înaintea ultimei tentative de sinucidere, familia asistentei a dezvăluit în ziarele indiene că aceasta se simțea atât de rușinată după ce a fost păcălită la telefon, încât nu a spus nimic despre farsă soțului sau copiilor până să-și pună capăt zilelor, chiar dacă a vorbit cu ei la telefon de câteva ori.

Jacintha Saldanha a fost găsită spânzurată cu o eșarfă în cabinetul ei din cadrul spitalului Regele Eduard al VII-lea, din centrul Londrei, la data de șapte decembrie.

Cu trei zile înainte de această tragedie a avut ghinionul să cadă în plasa întinsă de Mel Greig și Michael Christian, răspunzând la telefonul acestora și făcându-le legătura cu o altă colegă.

Această colegă a dezvăluit informații medicale confidențiale despre sarcina Ducesei, care se afla în spital din cauza grețurilor specifie gravidelor. Apelul telefonic a fost făcut public în Australia și a ținut capul de afiș al ziarelor din toată lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel