Data publicării:

Artistul internațional care a anunțat că s-a vindecat de COVID-19

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Un artist internațional și familia sa s-au vindecat de coronavirus. Iată despre cine este vorba. 

Cântăreţul Kenneth Edmonds, cunoscut pe numele de scenă Babyface, deţinătorul a 11 trofee Grammy, a anunţat că el şi familia sa s-au îmbolnăvit de COVID-19, dar acum sunt pe cale să se recupereze complet, informează sâmbătă DPA, scrie Agerpres. 

"Mă simt atât de norocos că pot să celebrez o nouă zi de naştere", a scris Edmonds pe reţelele de socializare vineri, când a împlinit 62 de ani.

"Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost pozitiv, la fel şi pentru restul familiei. E înfricoşător să treci printr-o astfel de experienţă, prieteni. Sunt fericit să vă anunţ că testele sunt negative acum şi suntem pe cale să ne recuperăm complet, a scris Babyface, tatăl a trei copii.

Va participa la un eveniment muzical 

Edmonds a mai spus că pe 18 aprilie va participa la un eveniment muzical de hip-hop transmis live pe Instagram şi organizat de DJ-ii Swizz Beatz şi Timbaland.

Cântăreţul, compozitorul şi producătorul american şi-a adus contribuţia la realizarea unora dintre cele mai populare cântece R&B şi pop din anii 1990, colaborând cu vedete precum Whitney Houston, Madonna, Michael Jackson, Aretha Franklin şi Stevie Wonder. Edmonds a lansat şi hituri proprii, printre care Every Time I Close My Eyes, din 1997.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel