Arsenal - Manchester City. Tunarii pierd primul loc în Premier League
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Arsenal a fost învinsă cu scorul de 1-3 pe teren propriu de Manchester City, într-un duel restant din etapa cu numărul 12 din Premier League.

Chiar dacă are un meci mai puțin disputat Arsenal a pierdut prima poziție în clasament, fiind acum la egalitate de puncte cu Manchester CIty, dar cu un golaveraj mai slab.

Arsenal a dominat startul meciului, însă Manchester City a deschis scorul, în minutul 24. Echipa lui Guardiola a profitat de o eroare mare a lui Tomiyasu, care a pasat greșit, iar mingea a ajuns la De Bruyne, care a nu a stat pe gânduri și a înscris.

Arsenal a egalat însă până în pauză, datorită unui gol marcat de Saka, în minutul 42, din penalty. Manchester City a trecut din nou în avantaj prin golul marcat de Grealish, în minutul 72.

Rezultatul final, 1-3, a fost stabilit de Haaland, în minutul 82.

Arsenal - Manchester City, echipe de start

Arsenal: Ramsdale - Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Jorginho, Xhaka - Saka, Nketiah, Martinelli 
Rezerve: Turner - Cozier-Duberry, Holding, Kiwior, Nelson, Tierney, Trossard, Vieira, White 
Antrenor: Mikel Arteta 

Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Ake - Rodri, B. Silva - Mahrez, De Bruyne, Gundogan, Grealish - Haaland 
Rezerve: Ortega - Akanji, Alvarez, Foden, Gomez, Laporte, Lewis, Palmer, Phillips 
Antrenor: Pep Guardiola

Guardiola i-a lăudat pe tunari înainte de meci: Arsenal este cea mai puternică echipă din Premier League

Arsenal este cea mai puternică echipă din Premier League, a estimat marţi antrenorul rivalei Manchester City, Pep Guardiola, înaintea derby-ului de pe Emirates dintre primele două clasate.

"Până acum, ei sunt cea mai bună echipă din Premier League. Noi am simţit asta acum câteva săptămâni (în Cupa Angliei - n. r.). Ei stau foarte bine la capitolul angajament. Va fi o bătălie mare de tot. Trebuie să fii pregătit", a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă.

"Eu nu cred cu adevărat că acum o săptămână nu eram în formă, iar acum suntem din nou în formă. Fiecare meci este diferit, poţi să joci bine şi să câştigi şi totul este perfect, dar mâine poţi să pierzi. Mâine este un meci important, toată lumea ştie şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun", a spus tehnicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel