Arnold Schwarzenegger îi face mincinoși pe cei care spun că există rai după moarte
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 06 iun 2023, 19:09
WhatsApp
Foto: Instagram Arnold Schwarzenegger
Foto: Instagram Arnold Schwarzenegger
Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului american California, vorbeşte deschis despre încercările din viaţa sa într-un nou documentar, 'Arnold', care va fi difuzat pe Netflix.

În acelaşi documentar care va fi difuzat începând de miercuri, starul american de origine austriacă a făcut comentarii și despre ceea ce înseamnă pentru el raiul şi moartea, scrie site-ul revistei People. După ce colegul său de breaslă Danny DeVito, în vârstă de 78 de ani, i-a adresat o întrebare despre viitor, în timpul unui conversaţii publicate în Interview Magazine, Arnold a abordat tema morții și a raiului.

'Oricine îţi spune altceva e un mincinos'

'Asta îmi aduce aminte de o întrebare pe care mi-a adresat-o Howard Stern: 'Spuneţi-mi, domnule guvernator, ce se întâmplă cu noi după ce murim?'. I-am spus: 'Nimic. Vei fi la doi metri sub pământ. Oricine îţi spune altceva e un mincinos, a răspuns Arnold Schwarzenegger.

'Nu ştim ce se va întâmpla cu sufletul şi cu toate acele lucruri spirituale, în care eu nu sunt un expert, dar ştiu că trupul, aşa cum ne vedem acum între noi, nu ne vom mai revedea niciodată în acest fel', a continuat Schwarzenegger. Chiar dacă a recunoscut că moartea este un subiect cu care nu se simte confortabil, fostul campion de culturism a zis că raiul, după părerea sa, reprezintă 'o fantezie'.

'Când oamenii îşi spun 'îi voi revedea în rai', sună bine, însă realitatea este că nu ne vom mai revedea după ce murim. Asta este partea tristă. Ştiu că unii oameni se simt confortabil cu subiectul morţii, nu însă şi eu', a mai zis actorul american de origine austriacă.

O nouă definție pentru rai, în opinia lui Arnold Schwarzenegger

Acesta a mai spus că a pierdut '15 prieteni în ultimii 20 de ani' din industria culturismului și a subliniat că i-a acordat raiului o nouă definiţie.

'Pentru mine, raiul este locul în care eu plasez o persoană pe care o iubesc foarte mult, care este amabilă, generoasă, care a avut un impact în viaţa mea şi în vieţile altor oameni. Îi păstrez într-un loc din mintea mea, ca şi cum ar sta în primul rând al tuturor prietenilor pe care i-am avut. Şi mereu ai un sentiment plăcut atunci când te gândeşti la ei', a adăugat actorul Arnold Schwarzenegger. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?