Data actualizării:
Data publicării:

Arma pe care Meghan Markle ar putea să o folosească dacă vrea „răzbunare regală”

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Meghan Markle
Sursa foto: Facebook Meghan Markle

Meghan Markle ar avea o "armă" secretă pe care ar putea-o folosi dacă va vrea „răzbunare regală”.

Meghan Markle mai păstrează „o armă în buzunarul din spate” în cazul în care și-ar dori „răzbunare” asupra Familiei Regale în viitor, a avertizat un expert, scrie Mirror.

Când ea și Prințul Harry au renunțat să mai fie membri ai Familiei Regale în urmă cu mai bine de patru ani, Ducesa de Sussex a vorbit sincer despre timpul petrecut în la palat și atât ea, cât și Harry, i-au criticat pe membrii Familie Regale în cadrul interviului cu Oprah Winfrey, dat și în documentarul Netflix.

De atunci, Harry și-a lansat cartea de memorii - Spare, care a criticat foarte mult oameni precum Regele Charles și Prințul William, deși de la documentarul Netflix, Meghan a rămas tăcută în legătură cu familia soțului ei.

Care este arma lui Meghan Markle

Cu toate acestea, au apărut zvonuri despre Meghan că ar putea să-i calce pe urme lui Harry și să-și scrie propriile memorii, spunând partea ei a poveștii. Aceste speculații au fost alimentate după ce Meghan a sugerat, într-un interviu din 2022, că a ținut un jurnal în perioada în care a fost membru regal.

Potrivit fostului corespondent regal al BBC, Jennie Bond, asta înseamnă că opțiunea lui Meghan de a avea o carte care spune totul și este „în buzunarul din spate”.

"Sunt mai bine de doi ani de când a dat acel interviu și de atunci s-a ferit de controversele despre Familia Regală. Evident, jurnalul pe care l-a menționat va rămâne o armă potențială în buzunarul din spate dacă va simți vreodată nevoia să caute un fel de răzbunare, dar ea s-a comportat cu discreție și demnitate încă de la Oprah și seria de documentare”, a spus Jennie Bond.

Totuși, Jennie a adăugat: „Cred că se uită înainte, nu înapoi și își continuă viața. Așa că nu cred că ar trebui să tragem alarme false cu privire la vreo potențială carte de memorii”. 

Indiciile care arată că Meghan ar putea avea un asemenea plan

În august 2022, Meghan a vorbit pentru revista americană The Cut despre viața ei de familie din California, după ce a renunțat la îndatoririle regale și despre podcastul ei de atunci - „Arhetypes”. Ea a povestit, de asemenea, cum a găsit un jurnal pe care l-a ținut în perioada în care a fost membru al Familiei Regale.

Vorbind la The Royal Beat de la True Royalty TV după comentariile lui Meghan, editorul Sunday Times Royal, Roya Nikkhah, a spus că unele dintre comentariile lui Meghan din interviu sunt foarte grăitoare.

Ea a explicat: „Amenințările subtile care au venit în interviul lui Meghan... Cred că ea probabil speră că va fi amenințătoare pentru Familia Regală. Ne-am obișnuit cu asta până acum... Dar acea frază „Am multe de spus” și „Nu am semnat niciodată nimic care să mă limiteze din vorbire'... a existat o inferență foarte puternică acolo.

Și, desigur, reamintirea că ea ține un jurnal... Ea a menționat de câteva ori în ultimii ani că a ținut un jurnal și cred că există o concluzie foarte puternică că Meghan și-ar putea scrie propriile memorii.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel