Aripa Udrea a găsit voturile care l-au despărțit pe Blaga de turul doi
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
cristian_petrescu
cristian_petrescu

Problemele de la alegerile președintelui PDL nu s-au încheiat. Cristian Petrescu, reprezentantul moțiunii Elena Udrea de la Convenția PDL, a declarat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că o nouă contestație va fi depusă, după ce au fost depistate nereguli, privind votarea liderului democrat-liberalilor.

Răspunsul, de duminică, al Comisiei de organizare la contestațiile depuse de tabăra Elenei Udrea, este  nemulțumitor, referito rla acceptarea numai a listelor de delegați și nu a și a renumărării votului, a declarat  Cristian Petrescu.

"Acum 27 de minute am primit răspunsul la contestaţia depusă de moţiunea Elena Udrea, probabil vom depune o nouă contestaţie fiind nemulţumiţi de acest răspuns. Pentru cele 37 de voturi care l-au despărţit pe Vasile Blaga de turul doi trebuie făcută renumărarea voturilor, pentru ca această conducere să fie cu adevărat legitimă", a precizat Cristian Petrescu.

Apreciind că neregulile identificate depăşesc numărul de 37 și acuzând membrii comisie de tergiversarea  prezentării proceselor-verbale de numărare şi că nu au prezentat şi listele cu delegaţii înregistraţi la intrarea la lucrările Convenţiei, ci doar pe cele vot, Petrescu a prezentat și câteva nereguli identificate.

Toate voturile trebuie renumărate

Oameni, două cazuri de la Galați, care au semnat că ar fi votat, dar nu au fost ieri în București, un delegat de la Bacău, care a demisionat din PDL în urmă cu trei săptămâni, care apar pe lista finală, dar nu apare pe lista votantilor și totuși a votat, dubluri pe liste.

"Vom reveni cu o nouă contestaţie pentru a primi toate listele şi pentru a solicitat renumărarea (...) Vom depune constestaţii până când vom fi mulţumiţi de răspunsurile la contestații. (...) Dorim să fim siguri că președintele partidului a fost ales legitim", a mai afirmat Petrescu.

Acesta a mai susținut că normal ar fi ca toate voturile să fie renumărate, întrucât ele au fost renumărate voturile de la numai patru secretariate tehnice şi la toate s-au constatat nereguli, după care procesul de renumărare a fost apoi stopat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel