Arhiepiscopul Ioan Robu a leşinat în timpul slujbei de la Catedrala Sf. Iosif din Capitală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ioan_robu
ioan_robu

Arhiepiscopului Ioan Robu i s-a făcut rău duminică dimineaţa şi a leşinat în timpul slujbei de Liturghie de la Catedrala romano-catolică Sfântul Iosif din Capitală, în faţa enoriaşilor. Aceştia, îngrijoraţi de starea de sănătate a preotului, au chemat imediat salvarea.

"Am primit o solicitare pentru o persoană care şi-a pierdut starea de conştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor, iar în urma examenului clinic s-a constatat că toţi parametrii erau în limitele normale", a declarat medicului Bogdan Opriţa, coordonator SMURD, la Realitatea.

După ce şi-a revenit din leşin, arhiepiscopul şi-a cerut scuze enoriaşilor şi a refuzat să fie transportat la spital. El le-a spus celor prezenţi că i s-a făcut rău din cauza alimentaţiei.

La scurt timp preotului i s-a făcut iar rău, motiv pentru care o ambulanţă l-a transportat totuşi la spital pentru alte investigaţii.

ÎPS Ioan Robu are 67 de ani şi în 29 aprilie 1990, în prezenţa delegatului Sfântului Părinte Papa Ioan Paul al II-lea, Arhiepiscopul Angelo Sodano, a fost numit şi instalat Arhiepiscop-Mitropolit de Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel