Arbitrul Radu Petrescu, delegat la meciul din Europa League dintre Sevilla şi PSV Eindhoven
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Arbitrul român Radu Petrescu va conduce meciul dintre FC Sevilla şi PSV Eindhoven, programat, joi, în prima manşă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa League, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Centralul va fi ajutat la cele două tuşe de arbitrii asistenţi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar cel de-al patrulea oficial va fi Marcel Bârsan.

În camera VAR la acest meci se va afla un alt român, Ovidiu Haţegan, alături de germanul Christian Dingert, în timp ce observator pentru brigada de arbitri va fi Laurent Duhamel (Franţa). Ca delegat de joc, UEFA l-a desemnat pe David Pugh (Marea Britanie).

Echipa de fotbal FC Sevilla întâlneşte, joi, de la ora 22:00, pe Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, formaţia PSV Eindhoven, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului pentru optimile Europa League, scrie Agerpres.

Radu Petrescu, criticat dur în România. L-a iertat pe Edjouma de eliminare la FC Voluntari - FCSB

"Este o echipă în creștere, ca joc (n.r. FCSB). Toată primăvara au pierdut doar cu Farul, pe greșeala lor, de la bancă, de la banca din Pipera, că ei n-au. Au greșit acolo, dar au confirmat în cele patru jocuri că echipa este pe un trend ascendent și poate să mai crească la ce calitate au jucătorii. O victorie meritată, Voluntari joacă foarte modest, e mai sus decât merită în clasament.

O greșeală mare de arbtiraj, dar FCSB trebuie exclusă din poveste, a beneficiat de ea pentru că acest arbitru FIFA (n.r – Radu Petrescu) ne chinuie de mulți ani. Chinuie echipe, cluburi. Cluburile trebuie să ia atitudine, să facă front comun. Sunt doi-trei arbitri care fac rău tuturor. Când cinci-șase cluburi ajung la concluzia că nu e în regulă un arbitru, trebuie să se întâmple ceva.

Nivelul este din ce în ce mai jos la arbitraj. Cum să nu vezi intervenția asta? Ești la trei-patru metri de el, în teren. Și când vezi urmările, nu dai roșu?!

Marian Barbu lasă jocul liber că nu îl înțelege! N-are nicio legătură cu jocul ăsta. Și Petrescu avea un câmp vizual deschis. N-o să-l vedem o etapă, două, la centru, că la noi astea sunt sancțiunile.

Dacă a reapărut Cătălin Popa, după ce a făcut atunci în Giulești… (n.r. la Rapid – CFR Cluj 2-1, pe 30 octombrie).

Cineva trebuie să intervină. Ok, n-a văzut Petrescu, se scărpina în momentul ăla și n-a văzut că i-a spart fața lui Armaș. În momentul ăla, nu se poate așa. Nu sunt fan Craiova, n-am nimic cu FCSB, le doresc să ia titlul, dar cineva trebuie să ia o măsură”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel