Apocalipsa în viziunea lui Carmen Harra
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

21 decembrie 2012 în viziunea clarvăzătoarei Carmen Harra nu sună atât de rău. Românca stabilită în SUA a dezvăluit, într-o intervenție prin videotelefon,  că sfârșitul calendarului mayaș nu înseamnă și sfârșitul omenirii, iar Ziua Apocalipsei va aduce profituri uriașe șarlatanilor.

"La 21 decembrie 2012 se încheie o eră de întuneric şi se intră într-o eră de lumină. E sfârşitul unei ere de războaie, de conflicte, de tensiuni. Nu APOCALIPSA a fost semnificaţia pe care civilizaţia mayaşă a vrut să o lase pentru omenire. Au vrut să lase un mesaj pozitiv: dacă noi suntem împreună, putem schimba viaţa pe Pământ", a spus Carmen Harra într-o intervenţie prin videotelefon la "Drept la ţintă" de la Kanal D.

 La 21 decembrie 2012 se termină calendarul mayaş. Mulţi oameni din lume se declară extrem de speriaţi de zvonurile privind sfârşitul lumii. În ţările în care mass-media este foarte puternică, cum se întâmplă în SUA, procentul celor panicaţi este foarte ridicat. Ziua Apocalipsei va aduce profituri uriaşe şarlatanilor, care încearcă să profite de acest moment vânzând diverse obiecte "aducătoare de noroc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel