'Apel la Istorie': Războaiele iugoslave și masacrul de la Srebrenica. Interviu Florin Cristescu, la DC News TV
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 25 iul 2020, 18:16
WhatsApp
La 25 de ani de la Masacrul de la masacrul de la Srebrenica, DC News vă propune o dezbatere despre războaiele iugoslave în cadrul emisiunii „Apel la Istorie”.

Duminică, 26 iulie, începând cu ora 13:00, Florin Cristescu, profesor de istorie în cadrul Colegiului Național „Grigore Moisil” din Capitală, va fi prezent la DC News TV, unde va aborda subiectul războaielor iugoslave și punctul lor culminant - masacrul de la Srebrenica.

Fin cunoscător al spațiului fostei Iugoslavii, profesorul Florin Cristescu ne va prezenta în cadrul emisiunii „Apel la Istorie”, caracteristici care au făcut Balcanii - un butoi cu pulbere în Europa -, conflictele care au avut loc după prăbușirea comunismului la începutul anilor 1990, asediul orașului Sarajevo și punctul culminant al conflictului - masacrul de la Srebrenica, când, în 1995, mii de musulmani au fost masacrați. 

Cum s-a ajuns la acest tragic eveniment și implicațiile lui, urmăriți duminică,  26 iulie, începând cu ora 13:00, în cadrul emisiunii „Apel la Istorie”.

Emisiunea poate fi vizionată pe DC News TV, pagina de Facebook DC News, dar și pe www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?