Anunț șoc făcut de steliști înaintea derby-ului cu Rapid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a ţinut în această dimineață o şedinţă de pregătire, în vederea meciului din Giulești, împotriva Rapidului.

La această şedinţă de pregătire au participat aproximativ 400 de fani, care au creat o atmosferă incendiară. Aceştia au scandat împotriva rivalei din sub Podul Grant şi au aprins torţe, dar au decis să nu facă deplasarea în Giuleşti, fiind nemulţumiţi de deciziile Jandarmeriei. Galeria Stelei avea rezervate 400 de bilete pentru partida de duminică, ce se va disputa cu începere de la ora 20:30.

Unul dintre liderii galeriei roş-albaştrilor, Gheorghe Mustaţă, a confirmat decizia fanilor de a nu mai face deplasarea în Giuleşti.

"La şedinţa tehnică s-a stabilit că nu avem voie să intrăm la meci cu beţele de la steaguri. În aceste condiţii am decis să nu mai mergem în Giuleşti. După ce că ne dădeau doar patru sute de bilete, an de an se găseşte câte ceva la şedinţa de dinaintea partidei care să ne şicaneze", a spus Gheorghe Mustaţă, conform prosport.ro.

La meciul din 2010 disputat pe terenul Rapidului, fanii Stelei au fost evacuaţi şi bătuţi de către jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel