Urmărește emisiunea live
Anunț oficial, transmis de familia lui Michael Schumacher: Site-ul pilotului va fi redeschis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Veste excepțională pentru fanii lui Michael Schumacher, transmisă de către purtătorul de cuvânt al familiei, Sabine Kehm: cu ocazia aniversării a 20 de ani de la primul titlu cucerit de Michael Schumacher în Marele Circ, site-ul de internet al fostului campion german de Formula 1 Michael Schumacher va fi redeschis joi.

"Pentru a marca a 20-a aniversare de la primul titlu mondial, vom redeschis pagina de internet a lui Michael Schumacher. Sperăm ca fanii din întreaga lume să ni se alăture", a explicat Sabine Kehm într-un comunicat de presă, scrie Mediafax.

Site-ul www.michael-schumacher.de va oferi numeroase imagini şi texte din cariera septuplului campion mondial. De asemenea, site-ul va avea o pagină pentru mesaje pe Twitter.

După accidentul la schi suferit de Michael Schumacher în data de 29 decembrie 2013, în staţiunea franceză Meribel, site-ul său nu a mai difuzat nicio informaţie.

Din 9 septembrie 2014, Michael Schumacher se află la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, după ce mai multe luni după accident a fost menţinut în comă, la spitalul universitar din Grenoble.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel