Data publicării:

Anuel AA şi Becky G, marii triumfători ai galei Latin American Music Awards 2019

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Tinerii artişti Anuel AA, 26 de ani, şi Becky G, 22 de ani, au fost marii triumfători ai galei Latin American Music Awards (Latin AMAs) care s-a desfăşurat joi seară la teatrul Dolby din Los Angeles, alături de veteranul cântăreţ portorican Marc Anthony, care a primit premiul pentru excelenţă în semn de omagiu pentru întreaga carieră, relatează EFE.

Marc Anthony a fost, de asemenea, recompensat cu premiul pentru cel mai bun cântec tropical pentru 'Adicto', în colaborare cu Prince Royce. Anthony a profitat de marea gală a muzicii latino pentru a-i aduce un omagiu regretatului artist mexican Jose Jose, decedat recent, interpretând o versiune a celebrului său cântec 'Almohada', scrie Agerpres.

Omagiul adus celui supranumit "prinţul cântecului mexican" a fost cel mai emoţionant moment al serii. "Vreau să dedic acest premiu fratelui meu Jose Jose", a spus Marc Anthony, care a fost ovaţionat îndelung de public şi a primit numeroase laude pe reţelele de socializare.

Tributul lui Jose Jose, o legendă a muzicii latino, a fost reversul unei gale eminamente tinere în care principalii învingători au fost Anuel AA şi Becky G.

Dolby Theatre situat în centrul Hollywood-ului şi unde se decernează în fiecare an premiile Oscar a trăit joi seară o mare "fiesta" a culturii latino-americane şi a ritmurilor urbane, tropicale şi regionale.

Cu puţin înainte de începerea galei, covorul roşu s-a umplut de vedete ale muzicii latino. Rochiile negre şi fucsia, cu încrustaţii strălucitoare şi încălţămintea sport de lux au fost marile protagoniste ale celei de-a cincea ediţii ale premiilor Latin AMAs, care i-au reunit pe principalii reprezentanţi ai acestor ritmuri vibrante.

Covorul roşu, desfăşurat de-a lungul celebrului Hollywood Boulevard din Los Angeles, a fost marcat de combinaţii elegante, dar mai ales comode.

"Pentru mine important este să mă simt mândră de mine, de rădăcinile mele latino, decât cu ceea ce mă îmbrac", a spus Becky G. Cântăreaţa americană cu rădăcini mexicane a preferat o rochie lungă neagră Versace, reflectând autenticitatea ce a caracterizat-o întotdeauna.

Cunoscuta actriţă mexicană de telenovele Kate del Castillo a optat, de asemenea, pentru o rochie neagră foarte rafinată, pe care a completat-o cu o capă argintie prin care a dorit să-i dea un aer "reggaeton", a mărturisit ea.

Şi rozul aprins, fucsia, a fost preferat de multe dintre artiste, precum columbiana Farina, care şi-a vopsit inclusiv părul în această nuanţă.

Bărbaţii au ales şi ei negrul pentru ţinutele lor, inclusiv maestrul de ceremonii al galei, actorul mexican Eugenio Derbez.

Membrii CNCO, nominalizaţi la cel mai bun duo pop, au preferat şi ei negrul dar în combinaţie cu argintiu şi auriu, pentru a se situa la înălţimea acestui premiu acordat prin votul publicului.

Tenişii de lux şi încălţămintea sportivă, purtată fără ciorapi, au fost adevărata tendinţă în rândul artiştilor, în special a tinerilor, care au fost şi cei mai aplaudaţi pe covorul roşu de publicul înghesuit la intrarea teatrului Dolby.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel