Antrenorul Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB după victoria clară cu Petrolul Ploiești - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Leo Strizu, antrenorul principal în acte la FCSB, sa declarat mulțumit după victoria clară cu Petrolul Ploiești, dar la finalul interviului după meci și-a anunțat demisia.

Partida dintre FCSB și Petrolul Ploiești s-a jucat joi seară, în cadrul etapei cu numărul 28 din Superliga. Roș-albaștrii lui Becali au învins cu scorul de 4-1. Vezi video aici!

Antrenorul din acte Leo Strizu a anunțat că va demisiona de la FCSB, deși nu se anticipează acest lucru la flash-interviul după meci.

'Ne-am propus acest obiectiv în acest ciclu săptămânal în care să luăm maximum de puncte. Am trecut și de al doilea meci. Nu cred că sa pus problema cine câștigă astăzi. Țin să felicit toți jucătorii pentru prestația foarte bună. Credeam că sa acumulat oboseală, dar m-au constrazis. Începând cu Olaru, au făcut o mare risipă de efort. Ceea ce v-am spus și la conferință, am avut mare încredere în Compagno.', a spus Strizu.

„Îl simțeam de la meciul cu Argeș, pentru că e un timp care trece foarte repede peste un meci slab, se concentrează și cred că e cel mai bun vârf din campionatul nostru. (n.red. Compagno va fi suspendat la următorul meci) A intrat bine și Omrani. E bine că avem dubluri pe post. Cred că ar fi rândul lui Omrani să fie marcator.', a zis Strizu.

Mai poți?, a fost întrebat Strizu.

'Am stat și m-am gândit. În această seară, am luat o decizie foarte grea pentru club și pentru mine. A fost ultimul meci în care voi avea o colaborare cu FCSB. M-am gândit zilele astea. Din motive personale, decizia îmi aparține. Nu o să cadă bine echipei, nici clubului, însă este mai bine pentru mine. Nu vreau să intru mai mult în acest subiect. Am motive personale care m-au făcut să iau această decizie. Nu este ușor, dar trebuie să o iau. Eu atât pot să vă spun: Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou. Nu se pune problema să nu ajut clubul. Am luat hotărârea să accept acest post, indiferent că am contribuit sau nu. Eu cred că mi-am făcut datoria. Vorbim la conferință, mulțumesc', a declarat Leo Strizu, la interviul de după meci.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel