Antrenorul le-a ordonat jucătorilor să-i lase pe adversari să înscrie, la un meci în care a evoluat și Ianis Hagi / VIDEO
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook Ianis Hagi
Foto: Facebook Ianis Hagi
O fază cu totul bizară a avut loc în meciul Rangers - Patrick Thistle în care a evoluat și Ianis Hagi.

Meciul Rangers – Patrick Thistle din Cupa Scoției a oferit o întâmplare foarte rar întâlnită în fotbal. Antrenorul Michael Beale al echipei la care evoluează și internaționalul român Ianis Hagi a lăsat adversara să marcheze un gol.

Potrivit Digisport.ro, partida din Scoția a avut un parcurs extrem de ciudat. Patrick Thistle a deschis scorul prin Holt, în minutul 35, pe terenul celor de la Rangers. Ianis Hagi a fost înlocuit la pauză fiindcă n-a avut o evoluție chiar strălucită.

Faza are loc la min. 2:34

Nebunia a început după pauză

Nebunia a început după ce Rangers a egalat în minutul 50 prin Colak. Gazdele au primit un penalti pe care Tavernier nu a reușit să-l transforme în minutul 65. Șase minute mai târziu, Tillman de la Rangers a acuzat o accidentare, iar colegii săi au dat mingea afară pentru ca fotbalistul să primească îngrijiri medicale. Din fair play, Patrick au vrut să le returneze mingea celor de la Rangers, însă Tillman a furat balonul și a înscris cu ușurință.

Fotbaliștii au făcut scandal pe teren, dar golul a fost validat conform regulilor. Aici are loc și întâmplarea bizară, fiindcă Beale îi lasă pe adversari să marcheze, în minutul 74.

Conflictul a luat sfârșit, iar Rangers a mai înscris o dată, prin Sands, în minutul 86, calificându-se în faza următoare a Cupei Scoției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel