Anne Hathaway a slăbit 9 kilograme pentru rolul din „Les Miserables”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Anne Hathaway a slăbit 9 kilograme pentru rolul din „Les Miserables”
Anne Hathaway a slăbit 9 kilograme pentru rolul din „Les Miserables”

Sacrificiile făcute de actori sunt dovezi ale faptului că filmările nu sunt experiențe deloc ușoare. Anne Hathaway a fost nevoită să slăbească 9 kilograme pentru rolul din „Les Miserables”.

Autor: Andreea Sevici

Actrița spune că nu a fost ușor să obțină rolul Fantinei, o prostituată care moare de tuberculoză. „Am fost nevoită să nu mai mănânc timp de 13 zile de filmări“, a declarat aceasta.

Inițial, nu a fost ea cea aleasă pentru a interpreta acest personaj. „Au fost reticenţi pentru că mă aflam la limita vârstelor ideale pentru ambele roluri: insuficient de matură pentru Fantine, dar prea mare pentru Cosette (fiica Fantinei, interpretată de Amanda Seyfried)“, a explicat Anne.

„Şi am făcut ceea ce fac de obicei atunci când îmi doresc un rol: m-am agitat şi i-am spus impresarului: «Fă-mi rost de un rol»“, a adăugat ea.

Însă Anne Hathaway nu a fost singura care a urmat o dietă pentru a putea juca în această producție. Actorului Hugh Jackman, cel care îl interpretează pe Jean Valjean, i s-a cerut să scape de 7 kilograme. Dar, în timpul celor 68 de zile de filmări, acesta a mai renunțat la alte 13 kilograme.

În „Les Miserables” mai joacă și Russell Crowe, Helena Bonham Carter, Eddie Redmayne, Samantha Barks şi Sacha Baron Cohen, filmul fiind adaptat după romanul lui Victor Hugo, care poartă același nume. Pelicula va avea premiera în România pe 25 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel