ANM, prognoză meteo iulie, august, septembrie 2018: Valuri de căldură
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vară
Vară
Meteorologul Silviu Grigore a vorbit, la România TV, despre prognoza pentru următoarele luni.

ANM, prognoză meteo iulie. "Vorbim despre prognoza actualizată de către ANM. Căldura va fi de interes în următoarele luni, dar aș atrage atenția asupra următoarelor două luni de vară. (...) Media temperaturii lunii iulie va fi peste media multianuală a intervalului 1981-2010 în toate regiunile. Ne atrag atenția zonele din vestul, sudul și sud-estul țării, unde valorile vor fi chiar semnificativ mai mari decât mediile multianuale, ceea ce înseamnă că în iulie vom beneficia – cu ghilimelele de rigoare - de transport de aer tropical dinspre nordul Africii. Vom vorbi cu certitudine despre unul-două valuri de căldură, foarte probabil în jur de 40 de grade la umbră", a spus meteorologul Silviu Grigore, vineri, 22 iunie, la România TV.

ANM, prognoză meteo august. "Și în august, temperaturile medii vor fi peste cele normale în aproape toată țara. De asemenea, cantități de precipitații medii sub normale", a zis meteorologul.

ANM, prognoză meteo septembrie. "În septembrie, temperaturi peste normale în majoritatea regiunilor, cu excepția celor din centru și nord", a declarat Silviu Grigore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel