ANM, prognoza meteo. Cod Galben de ninsori și viscol, 22 - 23 ianuarie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate
ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate
ANM, prognoza meteo. Cod Galben de ninsori și viscol, 22 - 23 ianuarie  Meteorologii au emis Cod Galben de vreme rea valabil până mâine. 

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de ninsori și viscol, 22 - 23 ianuarie  Cod Galben e valabil de astăzi, de la ora 16:00, până mâine, la ora 10:00.

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de ninsori și viscol, 22 - 23 ianuarie Va fi viscol în zona Munților Banatului și a Carpaților Meridionali; ninsori local însemnate cantitativ și strat consistent de zăpadă.

ANM, prognoza meteo. Cod Galben de ninsori și viscol, 22 - 23 ianuarie ”În Munții Banatului și în cea mai mare parte a Carpaților Meridionali va ninge viscolit, iar vântul va avea intensificări în special la altitudinile mari, cu rafale de peste 80...90 km/h, zăpada fiind spulberată și troienită, condiții în care vizibilitatea va scădea semnificativ. În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea și în cea mai mare parte a județelor Argeș și Caraș-Severin va ninge local însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.” anunță ANM. 

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vremea, alertă meteo, informații complete de la meteorologi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel