Urmărește emisiunea live
ANM, prognoza meteo actualizată. Vremea pe o lună, până în 11 februarie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM, prognoza meteo actualizată. Vremea pe o lună, până în 11 februarie Meteorologii au actualizat prognoza meteo pe o lună. 

ANM, prognoza meteo actualizată. Vremea pe o lună, până în 11 februarie: 

ANM, prognoza meteo actualizată. Vremea 14 - 21 ianuarie

Valorile termice se vor situa ușor peste cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea nord-vestică a țării. În rest cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

ANM, prognoza meteo actualizată. Vremea 21 - 28 ianuarie

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă local în sudul și sud-estul țării și ușor sub mediile climatologice ale intervalului în regiunile nordice. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

ANM, prognoza meteo actualizată. Vremea 28 ianuarie - 2 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general peste normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în jumătatea sudică a teritoriului și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest. 

ANM, prognoza meteo actualizată. Vremea 2 - 11 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general excedentar, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel