ANM, prognoza meteo, 3 octombrie. Cod Galben: lapoviță și ninsoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Lapovita
Lapovita
ANM, prognoza meteo, 3 octombrie. Cod Galben: lapoviță și ninsoare Meteorologii au emis, în dimineața zilei de miercuri, Cod Galben de vreme rea. 

ANM, prognoza meteo, 3 octombrie. Cod Galben: lapoviță și ninsoare Până la ora 17:00, e Cod Galben de intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55...65 km/h în județele Botoșani și Suceava. 

ANM, prognoza meteo, 3 octombrie. Cod Galben: lapoviță și ninsoare Temperatura a scăzut brusc în Munții Iezer la - 1 grade Celsius. De asemenea, în zonă este ceață. 

În restul țării, la ora 14:00, sunt temperaturi cuprinse între 8 și 19 grade Celsius. 


ANM, prognoza meteo, 3 octombrie. Cod Galben: lapoviță și ninsoare La această oră, e înnorat în Oradea, Cluj - Napoca, Târgu Mureș și Bistrița. Sunt 9 grade în Oradea, iar în restul orașelor menționate sunt 7 grade. 

A început să plouă în Baia Mare, unde sunt tot 7 grade Celsius. 


ANM, prognoza meteo, 3 octombrie. Cod Galben: lapoviță și ninsoare Potrivit site-ului ANM,  a fost emis Cod Galben de intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 70...90 km/h, iar la altitudini de peste 1800m, 90 - 110 km/h. 

Sunt vizate județele SUCEAVA, BACĂU, VRANCEA, NEAMȚ, în zona de munte. 

Codul Galben e valabil până la ora 11:00.

ANM, prognoza meteo, 3 octombrie. Cod Galben: lapoviță și ninsoare ”În următoarele ore nu este exclus să-și facă apariția precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.” a anunțat Gabriela Băncilă, la România TV. Aceasta a precizat că sunt posibile precipitații în zonele de nord și nord-vest, pe arii restrânse. Se pot transforma în lapoviță și ninsoare, în contextul temperaturilor negative. 

”În zonele de munte, dar și-n zonele mai joase de relief, în dimineața zilelor de joi și vineri, vor fi temperaturi sub pragul de îngheț” a mai spus meteorologul ANM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel