ANM: COD PORTOCALIU și COD GALBEN. Vreme severă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM a emis mai multe avertizări de Cod Galben și Cod Portocaliu. 

Este Cod Portocaliu până la ora 21:00 în județul Dolj, semnalându-se frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 35 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului,grindină de dimensiuni medii. 

Până la ora 20:40, este Cod Portocaliu în județele Cluj și Sălaj, unde se semnalează ploi torenţiale care vor depăşi local 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, vânt puternic cu aspect de vijelie. 

Până la 20:30, este Cod Galben în Cluj (Așchileu, Bobâlna, Cornești, Panticeu, Recea-Cristur) și Sălaj, de frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor depăşi local 25...30 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici şi medii.

Până la aceeași oră, e Cod Portocaliu în județele Hunedoara, Timiș, Arad, Caraș-Severin, Timiș de averse de ploaie care vor cumula peste 30-35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie, grindină de dimensiuni medii. 

În județele Iași și Neamț, până la 20:30 sunt averse  ce vor cumula local 20...25 l/mp, izolat 30 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, fiind Cod Galben. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel