Aniversare la Casa Regală. MS Regina Margareta a II-a a Danemarcei împlinește 80 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Majestatea Sa Regina Margareta a II-a a Danemarcei împlinește astăzit vârsta de 80 de ani.

"Astăzi, Majestatea Sa Regina Margareta a II-a a Danemarcei împlinește vârsta de 80 de ani. Suverana daneză s-a născut la 16 aprilie 1940, la Palatul Regal Amalienborg din Copenhaga, prima fiică a Regelui Frederik al IX-lea și a Reginei Ingrid ai Danemarcei.

Majestatea Sa a urcat pe Tronul Danemarcei la 14 ianuarie 1972. Suverana și Principele Consort Henrik au doi fii, Principele Moștenitor Frederik și Principele Joachim. În anul 2018, Principele Consort Henrik a încetat din viață.

Cu ocazia frumoasei aniversări a vârstei de 80 de ani, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Române a trimis o scrisoare de felicitare Majestății Sale Regina Margareta a II-a", se arată într-o postare pe pagina de Instagram a Familiei Regale a României.

 
 
 
View this post on Instagram

Astăzi, Majestatea Sa Regina Margareta a II-a a Danemarcei împlinește vârsta de 80 de ani. Suverana daneză s-a născut la 16 aprilie 1940, la Palatul Regal Amalienborg din Copenhaga, prima fiică a Regelui Frederik al IX-lea și a Reginei Ingrid ai Danemarcei. Majestatea Sa a urcat pe Tronul Danemarcei la 14 ianuarie 1972. Suverana și Principele Consort Henrik au doi fii, Principele Moștenitor Frederik și Principele Joachim. În anul 2018, Principele Consort Henrik a încetat din viață. Cu ocazia frumoasei aniversări a vârstei de 80 de ani, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Române a trimis o scrisoare de felicitare Majestății Sale Regina Margareta a II-a. #queenmargrethe #margrethe #danishroyalfamily #familiaregalaaromaniei #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #birthday #royal #denmark #queen

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onApr 15, 2020 at 9:21pm PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel