Ani grei de închisoare pentru un bătrân care a atins sânii unei asistente din spital. "Încercam să citesc ecusonul cu numele"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Pedeapsă dură pentru un bătrân care a atins sânii unei asistente din spital. "Încercam să citesc ecusonul cu numele" / Foto: Pixabay, de Jason Shivers
Pedeapsă dură pentru un bătrân care a atins sânii unei asistente din spital. "Încercam să citesc ecusonul cu numele" / Foto: Pixabay, de Jason Shivers
Află în articol ce pedeapsă riscă un bătrân după ce a atins sânul unei asistente, în spital.

Un pensionar miop riscă să petreacă 10 ani în spatele gratiilor după ce a atins sânii unei asistente "în timp ce încerca să citească ecusonul cu numele" de pe uniforma angajatei spitalului, scrie Daily Star. Andrew Sington, în vârstă de 76 de ani, riscă închisoare pentru agresiune sexuală, după ce a fost vizitat la spital de asistenta medicală, căreia i-ar fi atins accidental pieptul.

Sington, care nu purta ochelari în acel moment, a fost văzut de soția sa, de pacient și de alți membri ai personalului spitalului că a atins sânul stâng al asistentei.

La acea vreme, bărbatul de 76 de ani ar fi spus: "Îmi pare rău că nu am vrut să-ți ating sânul, doar îți verificam numele". Asistenta, care are peste 40 de ani, a raportat ulterior incidentul colegilor și a spus că se află într-o stare de "șoc și neîncredere" în urma întâlnirii cu Sington.

Bărbatul, condamnat la 10 ani de închisoare

Pensionarul a fost condamnat pentru agresiune sexuală, care implică maximum 10 ani de închisoare. Consultantul de afaceri pensionat Sington a fost descris drept "excentric" de avocatul său, care a mers atât de departe încât l-a comparat cu personajul animat Mr. Magoo, un personaj în vârstă miop.

Victima a spus că, atunci când s-a prezentat, Sington o bătuse pe braț, o mișcare "tactilă" a pensionarului, a susținut ea.

Asistenta, care i-a "înlăturat" brațul, a spus: "Unii oameni sunt destul de tactili și nu m-am gândit la nimic. M-am așezat și am avut o conversație generală. Au trecut aproximativ 30 de minute de la vizită când o pacientă devenea destul de neliniștită și am decis să o ducem înapoi în secție. Stăteam în picioare, ne pregătim să plecăm și ne apropiam de ușă, iar mama pacientului vorbea despre când va fi următoarea vizită".

Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere

În ceea ce privește atacul, asistenta a arătat clar că ecusonul ei cu numele se afla pe partea dreaptă a uniformei, dar că "domnul Sington m-a atins pe sânul meu stâng".

Ea a adăugat: "Am înghețat, am fost șocată. A fost ultimul lucru la care mă așteptam să se întâmple".

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile s-au dovedit concludente, președintele instanței Frank Dainty afirmând că martorii acuzării au fost "credibili, se susțin reciproc, și sunt consecvenți" cu imaginile incidentului.

Singleton a fost "absolut îngrozit" de verdict. El va fi condamnat pentru incident la Liverpool Crown Court pe 25 noiembrie, pensionarul având 21 de zile pentru a depune recurs.

Asistentă, condamnată la închisoare pe viață după ce a ucis pacienți prin contaminarea perfuziilor cu dezinfectant

O infirmieră a ucis trei pacienţi prin contaminarea perfuziilor intravenoase cu dezinfectant. Aceasta a fost condamnată la închisoare pe viaţă, anul trecut, de un tribunal din Japonia.

Ayumi Kuboki, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a ucis pacienţi septuagenari şi octogenari în urmă cu cinci ani, într-un caz care a şocat Japonia. Prima oară aceasta a declarat că ar fi ucis 20 de persoane în numai două luni, dar ulterior le-a spus procurorilor că nu poate face comentarii pe acest subiect. Ulterior ea a fost inculpată pentru moartea a doar trei pacienți. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel