Angelina Jolie, profesoară. Și nu în filme
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
angelina jolie
angelina jolie
Angelina Jolie i s-a alăturat fiului ei Maddox pentru un tur privat al Palatului Buckingham. La câteva ore după ce a discutat despre femei, pace și securitate la London School of Economics.

Actrița Angelina Jolie a vizitat palatul Buckingham cu fiul său Maddox, marți seara, informează cotidianul britanic Daily Mail.

Vizita a venit la scurt timp după ce starul a acceptat rolul de „profesor în practică” la un curs al London School of Economics. Actrița și realizatorul de filme în vârstă de 41 de ani a acceptat rolul pentru un curs privind femeile, pacea și securitatea, în luna mai a anului trecut.

Cursul este unul postuniversitar și ajută la dezvoltarea unor strategii de promovare a justiției, a drepturilor omului și a participării femeilor în situații globale afectate de conflicte.

Activistă pentru drepturile omului și mamă a șase copii, Angelina le-a cuvântat studenților pentru prima dată, marți, la Londra. Ea le-a vorbit despre experiențele sale și a răspuns la întrebările cu privire la munca ei ca reprezentant special al Organizației Națiunilor Unite.

Cursul a coincis cu cea de-a cincea aniversare a inițiativei „Prevenirea violenței sexuale”, pe care Jolie a cofondat-o.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel