Angela Gheorghiu, în presa britanică: Mă bătea în fața familiei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
angela gheorghiu dece
angela gheorghiu dece

Soprana Angela Gheorghiu mărturisește într-un interviu acordat cotidianului britanic The Independent că era de multe ori victima violenței domestice în timpul căsniciei sale cu tenorul Roberto Alagna.

Angela Gheorghiu, care s-a căsătorit cu artistul franco-sicilian în 1996, dezvăluie acum că fostul său soț obișnuia să o lovească de față cu familia lui. Cuplul Angela Gheorghiu - Roberto Alagna a fost cel mai cunoscut și discutat de pe scena operei mondiale, până la începutul acestui an, când soprana a înaintat actele de divorț. Între timp, ea avut o relație cu contratenorul Cezar Ouatu, care a reprezentat România la Eurovision. Cei doi au preferat să nu facă publică legătura lor amoroasă o lungă perioadă.

”Era chiar violent - și în fața familiei sale și în fața familiei mele. Am rezistat acestei perioade. Este cea mai sumbră pagină din viața mea. Mi-am spus ani de zile că nu pot crede asta, că totul va fi bine - mereu spui asta propriei persoane. Dar e ca o maladie. Chiar dacă ești cea mai nervoasă persoană din lume, să-i dai o palmă soției tale, este ceva imposibil - și să faci asta în fața părinților tăi și a fratelui tău fără ca aceștia să sufle un cuvânt? Asta este viața mea”, a spus Angela Gheorghiu pentru The Independent.

Ziarul britanic a contactat-o pe sora lui Roberto Alagna, Marinella, în legătură cu dezvăluirile făcute de fosta sa cumnată. ”Nu avem timp de asemenea imbecilități”, a răspuns aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel