Andrei Baciu s-a alăturat motocicliștilor din Constanța: „România în mișcare, mergem toți la vaccinare!”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Andrei Baciu / Foto gov.ro
Andrei Baciu / Foto gov.ro
Dr. Andrei Baciu, secretat de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte al CNCAV, s-a alăturat bicicliștilor, scuteriștilor și motocicliștilor din Constanța, în acțiunea acestora de susținere a mesajului campaniei de vaccinare anti-Covid-19.

Într-o postare pe pagina de Facebook RoVaccinare se arată că „Dr. Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV, s-a alăturat inimoaselor echipe de bicicliști, scuteriști și motocicliști din Constanța în acțiunea acestora de susținere a mesajului campaniei de vaccinare care îndeamnă la conștientizarea importanței vaccinării pentru stoparea pandemiei de Covid-19.”

Acțiunea a debutat la Centrul de Vaccinare din cadrul Centrului Expozițional Constanța și a vizat mai multe localități din județ, respectiv Năvodari, Cumpănă, Mangalia, Băneasa, Hârșova și Cernavodă.

Mobilizarea este impresionantă aici la Constanța, iar mesajul campaniei este susținut inclusiv de aceste echipe inimoase de bicicliști, scuteriști și motocicliști. Încă o zi în care oamenii arată ce înseamnă lecția solidarității pentru atingerea unui trai liber, intr-un mediu favorabil și sigur!”, a declarat dr. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte al CNCAV.

Evenimentul a fost posibil cu sprijinul: Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța, Instituției Prefectului Constanța, Asociației Internaționale a Polițiștilor - Regiunea 2 Constanța și Cluburilor Dark Knights, Matacabras RC, Vespa Constanța și Tomis Bike, se precizează în postarea RoVaccinare.

Ulterior, Andrei Baciu a dat „repost” și a scris: „România în mișcare, mergem toți la vaccinare!”

VEZI ȘI: COVID. Ce se va întâmpla cu masca din 9 mai

NEBUNIE la Maratonul din Capitală, sâmbătă

Dozele de vaccin pentru Maratonul Vaccinării din Capitală au fost suplimentate, sâmbătă, a anunțat conf. univ. dr. Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare Sala Palatului.

Conf. Mihai Craiu a spus că DSP București a trimis o tranșă suplimentară de vaccin pentru Maratonul Vaccinării din Capitală, astfel încât orice persoană să aibă doza dorită.

„DSP București ne-a trimis astăzi (sâmbătă – n.r.) încă o tranșă suplimentară, așa că avem doze pentru toată lumea care dorește, care este clinic sănătoasă și care vine cu orice document de identitate legal valabil”, a spus conf. dr. Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare Sala Palatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel