Andreea Sava, exemplu de meniu pentru o zi
Jurnalista Andreea Sava prezintă, într-o postare pe blogul personal, ce a mâncat, pentru a se înţelege "că regulile despre care vorbesc nu sunt bătute în cuie, ci pot și trebuie să fie adaptate activității și stilului de viață al fiecăruia".
Micul dejun
Un bol mare cu iaurt grecesc, o banană mare tăiată felii, 3 lingurițe de magiun de prune făcut în casă fără zahăr, un pumn de migdale crude.
Gustare 1
Două banane mari.
[citeste si]
Gustare 2
Alune.
Masă 2 (nu știu dacă să o cataloghez drept prânz sau cină)
Pulpe dezosate de pui la grătar cu salată de varză.
Citiţi continuarea AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol