Andreea Raicu a RĂBUFNIT. Rafală de JIGNIRI și ACUZATĂ că a fost plătită să MINTĂ: "Ce vă determină să gândiți așa ceva"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Raicu a primit o mulțime de mesaje de la oameni care o acuză că a fost plătită să mintă că mama ei are COVID-19. Iată cum a reacționat vedeta. 

Anunțul Andreei Raicu în care a dezvăluit că mama sa a fost infectată cu COVID-19, a stârnit o mulțime de reacții și controverse din partea oamenilor și a primit multe mesaje care au deranjat-o și au determiant-o să reacționeze dur în mediul online. 

După ce a primit mai multe acuzații legate de faptul că a fost plătită să spună că mama ei a fost infectată cu noul virus, Andreea Raicu a răbufnit.

„Îi rog pe toți cei care aleg jignirea și agresivitatea și chiar lipsa umanității sa dea unfollow acestei pagini. Aici este o comunitate de oameni interesați de respect și compasiune față de semenii lor, lipsa bunului simt nu își are locul pe aceasta pagina și nici injuriile la adresa mea sau la adresa celor care fac parte din aceasta comunitate. Mesajul meu este unul sincer și am ales să vă povestesc prin ce am trecut pentru că am considerat că avem cu toții de învățat”, a scris Andreea Raicu pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Andreea Raicu, în LACRIMI: "A fost testată POZITIV. Cele mai CRUNTE săptămâni din viața mea"

„Ce vă determină să ajungeți să gândiți așa ceva”

„Și o scurtă clarificare – pe toată perioada pandemiei, când m-am întâlnit cu mama, în spații închise, am purtat mască și am păstrat distanța. Mama a contactat virusul din altă parte, din păcate. Asta a însemnat o secunda de neatenție. Înainte să fie testată pozitiv, când deja era purtătoare, dar niciuna dintre noi nu știa, ne-am văzut de câteva ori. Amândouă am purtat mască tot timpul și am încercat să menținem distanța. Cu toate ca ea era purtătoare, eu nu am contactat virusul. De aceea menționez cât de importanta cred că a fost purtarea măștii pentru a nu mă infecta.

Și încă o clarificare pentru cei care insinuează ca am fost plătită să transmit acest mesaj și să pretind că mama mea s-a îmbolnăvit: nu am niciun fel de argument să combat astfel de aluzii, vă las pe voi să analizați ce va determinat să ajungeți să gândiți așa ceva”, a completat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel