Andreea Paul, replică pentru Cătălin Ivan: Vorbește nedocumentat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
andreea paul
andreea paul

Prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul atrage atenția că numărul șomerilor este în creștere sub guvernarea USL, răspunzându-i astfel purtătorului de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, care o acuza pe democrat-liberală de dezinformare. Paul îi transmite lui Ivan că ar fi în avantajul acestuia să ”recurgă la elementara documentare înainte de a face declarații publice”.

”Numărul șomerilor înregistrați oficial a crescut cu 33.996 persoane în luna iunie 2013, comparativ cu luna iunie 2012, și se ridică la 438.110 persoane în prezent, conform datelor oficiale prezentate de Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. Este regretabil că purtătorul de vorbe al PSD, domnul Cătălin Ivan, nu recurge la elementara documentare înainte de a face declarații publice. Ar fi dat un semnal de minimal respect față de interlocutori și față de români. Și-ar fi etalat măcar curiozitatea față de situația reală economică și socială. Manipularea este apanajul PSD, nu al meu”, spune Andreea Paul într-un comunicat remis DC News, ce poate fi citit în întregime aici.

Reacția prim-vicelui PDL vine ca urmare a declarațiilor lui Cătălin Ivan, care îi reproșa Andreei Paul că ”a pierdut un bun moment de a tăcea”. Europarlamentarul o acuza pe Paul de manipulare și dezinformare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel