Andreea Marin și Teo Trandafir, împreună într-o emisiune de Sărbători. Povestea preotului Nectarie, concert Voltaj, episoade speciale de umor la Kanal D
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Povestea preotului Nectarie, care a botezat copii în Rwanda, la Teo Show, în ediția specială de Crăciun
Povestea preotului Nectarie, care a botezat copii în Rwanda, la Teo Show, în ediția specială de Crăciun
Postul de televiziune Kanal D deschide programul special de Sărbători cu o surpriză: Zâna Surprizelor și Teo Trandafir vor fi împreună în ziua de Ajun.

Sâmbătă, 24 decembrie, la “Teo Show”, de la ora 10:00, telespectatorii vor deveni invitații Andreei Marin, în casa frumoasei vedete, într-o ipostază așa cum aceştia nu au mai văzut-o niciodată. Tot în această ediție specială a emisiunii, Felicia Filip se va afla în fața telespectatorilor pentru a face dezvăluiri inedite, iar Minodora și Alexandra Ungureanu vor cânta colinde.  Nu ratați momentele cu voie bună și colindători, surprinse lângă brazii împodobiți!

Sâmbătă, de la ora 15:00, “ROventura” George Mihai și Andreea Străvoiu invită telespectatorii să petreacă Ajunul Crăciunului în comuna Mălini, de la poalele Munților Stânișoarei, locul din care tradițiile românești, de la cele culinare la cele muzicale nu au dispărut niciodată,pând cu cele culinare și continuând cu cele muzicale, periplul de sărbătoare ne va aduce în suflet amintiri nemuritoare. 

Dăruiește Crăciun, îndemn la bunătate și solidaritate

În zilele premergătoare Crăciunului, Știrile Kanal D aduc speranța în casele unor oameni care au nevoie de semenii lor prin intermediul unei campanii emoționante - “Dăruiește Crăciun!”.  Reporterii Știrilor Kanal D ajung în casele celor care au nevoie de ajutor pentru a le împodobi bradul, a le oferi bucurie. Există copii care nu au ce pune pe masă în seara de Crăciun, care nu au îmbrăcăminte pentru iarnă, și pentru care jucăriile reprezintă un lux. Campania “Dăruiește Crăciun”, dezvoltată de echipa Știrilor Kanal D, este un îndemn la bunătate, solidaritate și compasiune, un gest emoționant, care să readucă speranța în sufletele unor familii, copii care trec prin momente dificile.  In programele de Stiri din Ajunul Craciunului si de Craciun, cele mai frumoase colinde si spiritualitatea românilor în aceste zile de sărbătoare vor ajunge în casele telespectatorilor prin intermediul unor materiale emoţionante.

„Casa Iubirii”,  luminată de bucurie

Concurenții aflăți în căutarea sufletului pereche petrec Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului în „Casa Iubirii”, în ediția specială difuzată pe 24 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D. Andreea Mantea le va fi ca și până acum alături de-a lungul unor experiențe cu totul speciale.  Cu această ocazie, telespectatorii le vor cunoaște concurenților mai bine familiile, se vor bucura alături de preferații lor din Casă. Tinerii vor găti împreună pentru masa de Crăciun, iar atmosfera în Casă va fi una cu totul specială, așa cum este firesc în astfel de zile luminate.  În Gala de pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, Andreea Mantea va veni cu o serie de dezvăluiri și suprize în fața telespectactorilor.

Teo spune povestea extraordinară a preotului Nectarie

În prima zi de Crăciun, duminică, 25 decembrie, la „Teo Show”, telespectatorii vor cunoaste povestea Preotului Nectarie, care la vârsta de 30 de ani pleca în Africa pentru a face bine semenilor săi aflăți în dificultate. Tânărul părinte a botezat deja sute de persoane din Rwanda și i-a învățat pe cei de acolo colinde în limba română. Cum a început întreaga lui poveste, o să aflați în exclusivitate, chiar de la el.  Soții Sanfira și cuplul Edward Sanda - Cleopatra Stratan au parte de provocări inedite în platoul emisiunii. 

Emisiunea “Asta-i România!” a pregătit o ediție specială, un reportaj documentar în exclusivitate, realizat pe muntele Athos. Străbatem, prin intermediul emisiunii, Marea Egee și urcăm pe culmile credinței. Echipa “Asta-i România!” ne prezintă, în această zi absolut specială, Athosul, un cuib de credință agățat între pământ și cer, un refugiu îmbrățișat de nori, unde oamenii trăiesc precum sfinții. Reporterii Kanal D au trăit, la schitul românesc Lacu,  experiențe care le-au schimbat viața.

Concert Voltaj în 25 decembrie

 Pe 25 decembrie, de la ora 23, într-un show special de Crăciun, alături de Voltaj vor evolua și invitații acestora: 3 Sud Est, Elena Gheorghe, Trouble Crew, Miruna Sterian și Badgrooves.  “Ne e dor de acea energie pe care doar fanii știu să ne-o dea și abia așteptăm întâlnirea cu ei!”, a spus Călin Goia, liderul trupei Voltaj.  Nu pierdeți duminică, 25 decembrie, de la ora 23:00, concertul Voltaj, la Kanal D!

Pe 31 ianuarie, “Teo Show” sărbătoreşte cu invitaţi puşi pe distracţie: Ramona Bădescu, Camelia Şucu, Vasile Muraru și Valentin Fătu, iar pe 31 decembrie, de la 16:00 și 19:00, concurenții de la „Casa Iubirii” vor petrece alături de Codruța și Valentin Sanfira, Georgiana Lobonț, Ionela Guzic, Cornelia și Lupu Rednic. Andreea Mantea va fi alături de concurenți, dar și de telespectatori cu emoție uriașă și o bucurie specifică de sărbătoare.

„Strada Speranței” are două episoade speciale, în care umorul e frate cu românul, în serile de 24 decembrie și 31 decembrie. Telespectatorii vor putea urmări, pe 24 decembrie și 31 decembrie, de la 23:00, cele mai frumoase momente din serialul de comedie „Strada speranței”, reunite în două episoade memorabile. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel