Andreea Marin, primul interviu alături de iubit. Ce îi place lui cel mai mult la ea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Marin a acordat primul interviu alături de iubitul ei, la un eveniment caritabil. Iată ce a spus el despre Andreea.

Andreea Marin și iubitul ei Adrian Brâncoveanu au participat zilele trecute la evenimentul dedicat regretatului designer Răzvan Ciobanu.

Cei doi îndrăgostiți au acordat primul interviu împreună, în care au vorbit despre relația lor.

"E primul nostru interviu împreună, sper că nu și ultimul", a glumit Andreea Marin.  

Ce spune Andreea despre eveniment


În ceea ce privește evenimentul la care au participat, Andreea Marin a declarat pentru Antena Stars:

"N-aș spune că e un eveniment monden. Aș spune că e un eveniment de suflet având în vedere scopul acestei seri. În primul rând, suntem alături de părinții lui Răzvan Ciobanu și mi se pare foarte impresionantă seara aceasta. Un omagiu adus creației lui și omului ce a fost. Cred că la un moment dat trebuie să trecem de toată această rumoare și toată această poveste care nu se mai termină din paginile ziarelor și trebuie să realizăm că un om lasă ceva în urmă și accentul trebuie pus pe asta, nimic altceva"

Despre ralația lor

"Noi suntem mai tot timpul împreună, însă nu neapărat atunci când e ceva legat de muncă. Atunci fiecare are poveștile sale de rezolvat. E o alegere a fiecăruia. Până la urmă fiecare are meseria lui, fiecare alege cât vrea să fie de expus reflectoarelor sau camerelor de luat vederi, iar Adrian nu are o muncă în fața reflectoarelor și nici nu-și dorește asta", a spus Andreea Marin. 

Reporter: Cum e să fi iubitul Andreei Marin? Cum e Andreea acasă? Nu ceva intim, ceva de suflet, ceva ce nu trece de sticlă, ceva ce poți să simți doar tu sau fiica ei.

Adrian Brâncoveanu: "Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult mai naturală, mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți"

Reporter: Auzi, când erai tu mai mic, te uitai la "Surprize, surpize"?

Adrian Brâncoveanu: "Nu aveam televizor... Glumesc. Bineînțeles că ne cunoșteam dinainte prin intermediul micului ecran" 

Reporter: Și credeai vreodată că vei ajunge iubitul Andreei Marin?

Adrian Brâncoveanu: "Sincer? Eu cred orice. Poți fi orice, poți face orice, nimic nu este imposibil. Este o naturalețe pe care o putem trăi, o trăim în doi. E o poveste"

Reporter: Care este lucrul care vă place cel mai mult la Andreea?

Adrian Brâncoveanu: "Sufletul și viziunea. Viziunea, nu în termeni tehnici, ci spirituali"

Reporter: Când ai început să-l iei la evenimente, a răspuns din prima deschis, pentru că nu e obișnuit cu așa ceva?

Andreea Marin: "Tocmai de aceea nu facem abuz de astfel de ocazii. Nici pe mine nu mă vezi des la evenimente mondene, mă vezi la evenimente care au un scop nobil sau un scop legat de social. Mondenitatea nu e alegerea mea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel