Data publicării:

Andreea Esca dă cărțile pe față. "Am greșit"

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Andreea Esca
Andreea Esca

Andreea Esca a dat frâu liber gândurilor și  - cu o doză de sinceritate - a făcut câteva confesiuni.

Pe data de 1 Decembrie, PRO TV împlinește 18 ani. Cu această ocazie, Andreea Esca a ținut să povestească ce înseamnă pentru ea timpul care s-a scurs de aproape două decenii. Vedeta a recunoscut că - de-a lungul timpului - a făcut și greșeli.

"Bună dimineața, România! Bună dimineața, PRO TV! Dacă există o zi în care emoțiile mele ajung la limita superioară, ei bine, această zi este 1 Decembrie... Abia reușesc să dorm în noaptea de dinainte pentru că îmi vin in minte toate scenele din 1 Decembrie 1995... Îmi amintesc de noi, o mână de oameni tineri și amețiți care porneam în aventura vieții. Eram curajoși și harnici, frumoși și ambițioși, iar mai presus de orice eram inoculați cu un spirit de învingători.

Am făcut totul din pasiune și dragoste pentru profesia de jurnalist, din dorința de a face o lume mai bună și de a marca timpul nostru. Am reușit mare parte din ce ne-am propus, am și greșit, dar în ceea ce mă privește un lucru a rămas neschimbat: dragostea pentru oameni. În fiecare zi aș vrea să le mulțumesc telespectatorilor mei pentru că îmi sunt alături! Pentru că ne împărțim viața de 18 ani, pentru că mă primesc în casele lor de 18 ani... Vă mulțumesc!", a fost mesajul transmis de Andreea Esca pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel