Andreea Bălan, ultim mesaj pentru Keo: Sper că îl citești
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
andreea balan
andreea balan
Andreea Bălan a lansat astăzi continuarea melodiei ''Uită-mă''. După despărțirea de Keo, artista s-a concentrat pe cariera ei muzicală, iar fiecare trăire din viața reală s-a regăsit în versurile pe care aceasta le scria. Cele două părți ''Uită-mă'' sunt dedicate artistului.

Andreea Bălan a suferit foarte mult în urma despărțirii de Keo, iar cu ajutorul celor dragi, astăzi este extrem de fericită. Are familia pe care și-a dorit-o. Este iubita actorului George Burcea și au împreună o fetiță de o lună și jumătate.

Îți scriu mesajul ăsta / Sper că îl citești / Pentru că e ultimul / Pe care-l primești / Credeam că-i imposibil / Dar mi-am dovedit că pot / S-o iau de la început, sunt doar câteva dintre versurile regăsite în cea de-a doua parte a piesei Uită-mă.

Fanii artistei, îndrăgostiți de prima parte a melodiei Uită-mă, i-au cerut Andreei o continuare a poveștii, iar astăzi s-a lansat partea a doua. Dragii mei, sunt extrem de bucuroasă să împart această melodie cu voi.
A fost dorința fanilor să audă o variantă completă cu vocea mea a piesei "Uită-mă". A fost refăcută așa cum am simțit în ultima vreme muzica: cu instrumente live, cu atitudine, cu un mesaj puternic și cu emoție.
E una din cele mai importante melodii din cariera mea și cred că merită această relansare într-un mod inedit., a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

La momentul lansării primei părți a melodiei "Uită-mă, Andreea Bălan scria pe rețelele sociale că fiecare trăire din videoclip a simțit-o în trecut: ''M-a provocat să-mi folosesc calităţile de actriţă: a trebuit să râd isteric, să plâng, să urlu, să sufăr, să îmi arăt vulnerabilităţile unei despărţiri. Fiecare trăire pe care o vedeţi în videoclip am simţit-o real şi adânc în trecut."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel