Andreea Bălan, mesaj NEOBIȘNUIT în online. I-a spus-o: "Te IUBESC mai mult decât pe oricine"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un mesaj interesant a apărut pe rețelele de socializare ale Andreei Bălan. 

Andreea Bălan a primit premiul pentru excelență în muzică și a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au au reacționat imediat. 

”Vă pup dragilor️. Sunt la Gala I Succes unde voi primi premiul pentru Excelență în Muzică. Sunt fericită și vă mulțumesc vouă și celor care m-au susținut atâția și atâția ani necondiționat️. Când primesc astfel de premii mă emoționez și mă gandesc la voi toți care m-ați susținut mereu necondiționat de-a lungul anilor. Mereu am încercat să fac muzică din suflet pentru suflete. Acest premiu vi-l dedic vouă pentru că indiferent de greutăți, voi m-ați susținut și mi-ați dat putere să merg mai departe. Acum, tot ceea ce fac, fac pentru Ella și Clara și tot ceea ce îmi doresc este ca ele să fie mândre de mama lor. Vă mulțumesc!”, a scris Andreea Bălan.

Mesajul ieșit din tipare pentru Andreea Bălan

Artista a primit o mulțime de comentarii din partea fanilor, dar unul a ieșit în evidență. 

”Ești minunată. Deșteaptă. Puternică. Învingătoare. Superbă. Felicitări! Draga mea Andreea, te iubesc mult! Sunt fana ta numarul 1! Te iubesc mult de tot, ești cea mai frumoasa cântăreața, te ador, ești minunată și scumpă și superbă, ești o mămică de nota 1000000000000000000. Ești puternică și învingatoare. Fetițele, Prințesele tale sunt foarte scumpe. Ai o familie minunată. Trupa Andre, locul 1 în România. Nașii tăi sunt foarte minunați. Ella și Clara seamană foarte mult cu tine. Andreea, te iubesc mai mult decât pe oricine. Țin foarte mult la tine. Îți doresc toate cele bune. Dumnezeu să îți dea putere, sănătate, fericire ție cât și familiei. Te pup dulce. Te iubesc mult. Ești un exemplu pentru mine. Tu ne înveselești. Noi apreciem asta. Țin la tine ca la ochii din cap. Dumnezeu să vă ajute, să fiți sănătoase și fericite, iubite”, i-a scris o fană.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tocmai am primit premiu pentru Excelenta in muzica ????????????✨????. Cand primesc astfel de premii ma emotionez si ma gandesc la voi toti care m-ati sustinut mereu neconditionat de-a lungul anilor. Mereu am incercat sa fac muzica din suflet pentru suflete ????✨ Acest premiu vi-l dedic voua pentru ca indiferent de greutati, voi m-ati sustinut si mi-ati dat putere sa merg mai departe. Acum tot ceea ce fac, fac pentru Ella si Clara si tot ceea ce imi doresc este ca ele sa fie mandre de mama lor. Va multumesc ????????????

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel