România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 23 Martie, 23:51
Andreea Bălan, detalii ȘOCANTE despre divorț. "Avea grijă de Ella alături de Flori"
Andreea Bălan a rupt tăcerea în noul său vlog în ceea ce privește despărțirea de George Burcea. Iată ce spune artista despre viața alături de George, despre problemele pe care le-au avut, dar și despre divorț. 

"Nu ai cum să lupți sau să salvezi pentru cineva care nu vrea, nu mai vrea să fie acolo, vrea altceva sau este într-o zonă cu niște traume pe care nu le conștientizează sau nu dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. El și-a dorit altceva, și-a dorit să aibă o altă viață. Totodată nefericirea pe care el o avea eu pot să o înțeleg până la un anumit punct, eu cred că suntem definiți de copilărie și suntem 90 % trecut și 10% prezent. Tot timpul vei proiecta în persoana de lângă tine niște lucruri triste din trecut", a declarat Andreea Bălan în noul său vlog. 

Andreea Bălan a răspuns acuzațiilor

 

Artista a răspuns și comentariilor răutăcioase care au spus că și-a dorit doar carieră. "Dacă eram doar pentru carieră, nu făceam doi copii. O femeie care își dorește carieră nu face doi copii", le-a răspuns artista celor ce au acuzat-o.

"A fost o relație foarte frumoasă într-o anumită perioadă și trebuie să păstrăm în sufletele noastre doar momentele frumoase, iar timpul o să șteargă și suferința și tot", a completat ea. 

George nu s-a implicat în creșterea Clarei

 

"Și noi așa ne-am înțeles, că el va asta acasă, iar eu voi merge în continuare la concerte. George avea grijă de Ella alături de Flori, bona noastră dragă, care este în viața Ellei din a treia lună și totodată de mama. Deci Flori venea dimineața, iar mama după amiază. În schimb, când a apărut Clara, 90% din tura de noapte mi-a revenit mie și eu m-am implicat foarte mult în creșterea Clarei. El nu s-a mai implicat la fel în creșterea Clarei din diferite motive", a mai povestit artista.

"Lucruri urâte s-au petrecut doar în ultimele trei luni, în rest, relația noastră a fost frumoasă, George mai vine în vizită din când în când, dar nu mai rămâne peste noapte", a concluzionat artista, care se pregătește să depună actele de divorț.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro