Andreea Antonescu nu a știut că era însărcinată când a participat la America Express: Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița e o minune de la Dumnezeu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Instagram / Andreea Antonescu
Foto Instagram / Andreea Antonescu
Andreea Antonescu nu a știut că era însărcinată când a participat la America Express.

„Sunt foarte bine și mă simt foarte bine, deși mai este foarte puțin (n.r. până naște). Aș putea teoretic să nasc oricând. Mai este foarte puțin. Teoretic, ar trebui să nasc săptămâna viitoare”, a declarat Andreea Antonescu, la Xtra Night Show.

De asemenea, Andreea Antonescu a vorbit și despre provocările întâmpinate la emisiunea „America Express – Drumul Aurului”, acolo unde a făcut echipă cu Andreea Bălan. Andreea Antonescu nu știa pe atunci că este însărcinată. Cântăreața a povestit că sarcina era prezentă în perioada în care au avut loc filmările, însă nu a avut pe atunci simptome care să îi dea de bănuit. „Nu vreți să știți ce am mâncat acolo. Fetița este o minune de la Dumnezeu. (...) America Express este un show greu, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme. Dormeam maximum patru, cinci ore pe noapte. Eu și Andreea suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației. Singurul lucru care mi-a dat un pic de gândit a fost faptul că nu mai aveam atâta anduranță. Mi-am zis că este oboseala acumulată în timp, nemâncate, fiind în priză nonstop, m-am gândit că o să fie așa”, a spus cântăreața Andreea Antonescu.

S-a aflat când începe „America Express – Drumul Aurului”

America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, începe din 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Locurile noi vin și cu provocări noi. 

La fel ca până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. 

Iată concurenții de la „America Express – Drumul Aurului”:

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel