Andra este pregătită pentru a deveni din nou mămică
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

Una dintre cele mai în vogă artiste de  la noi, Andra, a declarat pentru CSID că: ”Sunt pregătită să fiu mămică din nou, să-i dăruiesc un frăţior sau o surioară lui David".

 Andra și Cătălin Măruță formează de câțiva ani unul dintre cele mai mediatizate cupluri. În exclusivitate pentru CSID, Andra a vorbit depre regimul alimentar, despre viața de familie, dar și despre dorința de a mai aduce pe lume un frățior sau surioară lui David.

“Eu nu ţin regimuri drastice, care sunt şi nesănătoase, şi ineficiente, în sensul că pui toate kilogramele la loc. Când vreau să slăbesc, mai degrabă fac mişcare decât să mă înfometez. Mănânc aproape orice, în limita bunului simţ, dar caut să consum mai mult decât asimilez. Asta e regimul pe care îl recomand tuturor. Fac mişcare, dansez mult prin natura meseriei, iar în rest ajung destul de rar la “împachetări”, sigur că îmi plac, dar timpul e o problemă serios. Mai ales când ai un copil. Folosesc mai mult acasă produsele cosmetice” spune Andra în noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

 De asemenea, tânăra a declarat că este gata pentru un nou pas important în viaţă: ”Sunt pregătită să fiu mămică din nou, să-i dăruiesc un frăţior sau o surioară lui David. Ne plac copiii, ne plac familiile mari şi gălăgioase, în cel mai bun sens”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel