Data publicării:

Andone a plecat de la Brighton și a semnat cu Las Palmas

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Sport
WhatsApp
Andone a plecat de la Brighton și a semnat cu Las Palmas
Andone a plecat de la Brighton și a semnat cu Las Palmas
Atacantul român Florin Andone şi-a reziliat, de comun acord, contractul cu echipa engleză de fotbal Brighton, a anunţat, joi, clubul din Premier League pe site-ul său oficial.

Andone (29 ani) se desparte de Brighton după patru ani în care cele două părţi au fost legate de contract, dar în care internaţionalul român a jucat doar 30 de meciuri şi a marcat şase goluri.

Florin a fost un bun profesionist şi, după câteva accidentări grave, a muncit din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al său. Acum doreşte să joace cu regularitate, dar noi nu-i putem oferi această oportunitate. Având în vedere acest lucru, am ajuns la un acord care convine ambelor părţi, a declarat antrenorul lui Brighton, Graham Potter.

În numele tuturor celor de la club aş vrea să îi mulţumesc pentru eforturile sale şi să îi urez mult succes în viitor, a transmis tehnicianul.

Cel mai important moment al lui Andone la Brighton a fost într-un meci câştigat cu 3-1 în faţa lui Crystal Palace, notează site-ul clubului, când atacantul a alergat tot terenul înainte de a trimite mingea în poartă.

Andone a marcat goluri vitale în meciurile câştigate cu Huddersfield, şase puncte care au fost importante în menţinerea echipei în Premier League în sezonul 2018/19, menţionează sursa amintită.

Andone a fost împrumutat de Brighton la Galatasaray şi Cadiz, însă a jucat foarte puţin şi acolo, 12 meciuri (2 goluri), respectiv 9 partide (1 gol), în toate competiţiile.

Florin Andone, care a mai jucat în Spania la CD Castellon, Atletico Baleares, Villarreal B, Cordoba CF şi Deportivo La Coruna, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu echipa de eşalon secund UD Las Palmas.

Las Palmas se află pe locul secund în Segunda Division, cu 7 puncte după trei etape.

George Puşcaş, atacantul naţionalei României, a semnat cu Genoa

Atacantul român George Puşcaş este noul jucător al echipei Genoa, a anunţat joi site-ul clubului din divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei, unde mai evoluează un român, fundaşul Radu Drăguşin.

TuttoMercatoWeb informase anterior că Genoa a ajuns la un acord cu echipa engleză Reading pentru Puşcaş, în schimbul sumei de 3 milioane de euro, jucătorul urmând să fie împrumutat în Serie B pentru un sezon, cu obligaţia unui transfer definitiv.

"George Puşcaş este un nou jucător al formaţiei Genoa. Atacantul născut în 1996 vine de la Reading FC. În Italia a îmbrăcat tricourile lui Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo şi Pisa, având 127 de apariţii în Serie A şi B, marcând 39 de goluri. El are 30 de meciuri şi 8 goluri la echipa naţională", scrie site-ul grupării din eşalonul secund.

De internaţionalul român, produs al lui Inter Milano, s-au mai interesat în această vară şi alte cluburi din Peninsulă, ca Sampdoria, Cagliari, Parma şi Como.

Genoa a acumulat patru puncte din primele două etape în Serie B, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel