Anca Serea, în stare de ȘOC după atacurile din Ucraina: ”Doamne, iartă-ne că ne-am plâns...”
Data publicării:
Autor: Romina Băluță
WhatsApp
Sursă foto: Anca Serea, instagram
Sursă foto: Anca Serea, instagram
Anca Serea este în stare de șoc, după atacurile din Ucraina. Vedetei îi este frică de tot ce se întâmplă.

După atacurile din Ucraina, toată lumea este în stare de șoc. Chiar și vedetele noastre se tem de tot ce se întâmplă. Printre aceștia se numără și Anca Serea, căreia îi este frică că atacurile ar putea ajunge și în România. Vedeta a povestit că se uită la televizor la tot ce se întâmplă și nu-i vine să creadă că s-a ajuns la o asemenea situație.

”Bună dimineața! Deși, nu este bună deloc. Ne-am trezit cu vreo oră și ceva în urmă și stăm cu ochii ațintiți pe CNN. Ce se întâmplă, pe lângă faptul că este șocant și ne face să ne simțim mici și neputincioși, e foarte trist. Mi se pare că n-am energie să mă gândesc la nimic și să fac nimic astăzi. Astăzi e o zi foarte tristă și mă rugam să nu se întâmple. Este înspăimântător că nimeni nu poate să intervină”, a spus Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea: ”Sperăm să nu fim nevoiți să trăim aceste zile”

Soția lui Adi Sînă se teme și mai tare, după ce o rachetă rusească a ajuns la 150 km de Sighet. Anca Serea le-a mărturisit fanilor că se roagă ca totul să se termine cu bine și să nu fim și noi nevoiți să trecem prin asemenea tragedii. Totodată, vedeta a precizat că abia în asemenea situații ne dăm seama de cât de importantă este pacea în lume.

”Speram să nu fim nevoiți să trăim aceste zile. Doar 180 de km despart Sighetul Marmației de prima bază militară bombardată. Nici nu știu ce să zic, e trist ce se întâmplă. O rachetă rusească a ajuns la 150 km de Sighet. Doamne, iartă-ne că ne-am plâns ca proștii de tot felul de nimicuri. Și dă-ne pace. Atât. Și ne descurcăm noi de aici!”, a mai zis ea pe rețelele de socializare.

Oana Roman, îngrozită de atacul Rusiei 

Din clipa în care Rusia a început atacul asupra Ucrainei, întreaga omenire a intrat în panică. Nici Oana Roman nu are linişte, motiv pentru care, încă de la primele ore ale dimineţii, a postat pe conturile personale un mesaj care a strâns multe reacţii şi comentarii. "Astăzi este o zi tristă. O zi în care trăim un război intr-o țară vecină, atacată militar și unde sunt deja victime civile. Este începutul unei perioade foarte grele pentru omenire, nu numai pt zona în care trăim. Repercusiunile vor fi pe termen lung și vrem, nu vrem, ne vor afecta pe toți. Este un moment pe care nu credeam ca-l voi trai. Am citit azi o frază care mi-a plăcut : Puterea iubirii să învingă iubirea de putere. Doamne ajută."

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel