Anca Serea, de URGENȚĂ la spital: Am probleme mari. Am făcut CT cranian și...
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Anca Serea, îndurerată după plecarea fiului ei la studii în Olanda: O zi puțin mai tristă / Foto: Instagram Anca Serea
Anca Serea, îndurerată după plecarea fiului ei la studii în Olanda: O zi puțin mai tristă / Foto: Instagram Anca Serea
Anca Serea a ajuns din nou la spital. 

Anca Serea a trecut prin clipe de panică, după ce a ajuns de urgență la spital din cauza stării de rău. 

Vedeta a povestit că s-a simțit rău, iar primul lucru la care s-a gândit a fost că e infectată cu coronavirus. După ce și-a făcut două teste rapide care au ieșit negative, vedeta a mers de urgență la spital, iar analizele au ieșit bine, primind totuși un tratament care a ajutat-o să se pună pe picioare.

Chiar de 1 Decembrie, Anca Serea a fost externată și a revenit acasă și a povestit totul pe pagina sa de Instagram. Soția lui Adi Sînă  spus că se simte mai bine și că are nevoie de mult somn și odihnă pentru a-și reveni complet.

"Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă. (...)

Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital", a anunțat Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea, diagnostic CRUNT. Clipe de GROAZĂ: "Îmi asum vina. M-am SPERIAT foarte tare"

Se pare că soția lui Adi Sînă suferă de o anemie severă, care i-a creat destul de multe probleme, iar primele simptome au început să apară atunci când se afla în vacanță în Bulgaria, atunci când a avut nevoie de o intervenție imediată. 

„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată. Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie. Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie.

Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită. Mai ales în timpul nopții pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă. În primul rând, din cauza covidului accesul nu este permis celor dragi și na, am stat acum aproape două săptămâni internată”, a declarat Anca Serea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel