Data publicării:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. Când va avea loc primul termen

Autor: Julia Pandi | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. Când va avea loc primul termen.

Cu toții știm că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. Cei doi urmează să se prezinte, pe data de 7 februarie, la primul termen de judecată oficial pentru a se decide dacă vor semna actele, conform Spynews.

Când începe oficial divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

„Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, pentru digisport.ro

În trecut, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorț și anunțase că primul termen va avea loc pe data de 7 februarie a anului acesta. În trei zile, antrenorul și Anamaria Pordan se vor prezenta pentru a lua o decizie în acest sens.

Cei doi se vor prezenta la primul termen

De asemenea, antrenorul a specificat că a introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj, iar acum, peste trei zile, urmează să se prezinte la primul termen de judecată.

Cei doi se vor întâlni, iar dacă se înțeleg pe cale amiabilă pot semna actele pe data de 7 februarie, iar dacă nu, aceștia se vor judeca. Rămâne de văzut ce decizie vor lua Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan a izbucnit după ce l-a văzut pe Laurențiu Reghecampf cu noua iubită. ”Trăgea de ușa de la Rolls Royce invers, să o rupă!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc peste câteva zile la tribunal, dar până a sta față-n față, sexy impresara o umilește public, din nou, pe iubita antrenorului, conform Spynews.

Cum a umilit-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc. Ce a spus despre ieșirile în oraș cu Laurențiu Reghecampf

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Anamaria Prodan a ținut să se amuze pe seama ieșirilor în oraș ale încă soțului ei alături de Corina Caciua, iubita acestuia însărcinată. Vedeta a ironizat-o pe tânăra de 28 de ani spunând că nu știa să deschidă ușa mașinii de lux.

„Ajungi să ai la braț domnișoare de-astea cunoscute, nu mai poți să ieși în oraș cum ieșeai cu Prodan lângă tine! Când a plecat cu Rolls-ul de acasă și plângea prin oraș că a plecat o punguță în mână. Punguța era ca punguța cu doi bani! Era un sac mare de gunoi! Când pleci cu Rolls-ul și amanta trage de ușa de la Rolls invers să rupă ușa!”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Nu e prima oară când râde de Corina Caciuc

Nu e însă deloc prima dată când Anamaria Prodan râde pe seama iubitei lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a făcut referire în numeroase interviuri la trecutul Corinei Caciuc, asta după ce a aflat informații despre cea cu care încă soțul ei va avea un copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel