România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 02 oct, 20:20
Ana Morodan: Ce s-a întâmplat aici va deveni viral. Moment istoric în televiziune
Ana Morodan
Fenomenul Masked Singer România revine cu o nouă ediție.  

Fenomenul Masked Singer România revine astăzi, de la ora 20:30, cu o nouă ediție, la Pro TV. Interpretări incredibile, emoție, indicii neașteptate, 4 detectivi de elită și o întreagă Românie care încearcă să afle cine se ascunde sub mască, sunt doar câteva dintre elementele show-ului din această seară. 

Cinci celebrități mascate se vor lupta pentru a rămâne în cel mai secretos show de televizune: Masked Singer România. Iepurele, Monstrul, Căpcăunul, Leoaica și Corbul au pregătit momente impresionante și speră să-și securizeze locul în emisiune și să meargă în etapa următoare, iar identitatea lor să nu fie dezvăluită în această seară. 

Una dintre măști va urca pe scena Masked Singer România și va cânta o melodie care-i va emoționa până la lacrimi pe detectivi. ”M-a emoționat alegerea piesei!”, a spus Codin Maticiuc, iar INNA a mărturisit: ”Piesa asta a fost interpretată extraordinar! Mi se pare că ești cea mai drăguță și talentată. Sigur ești artistă, îmi e foarte cunoscut timbrul tău”.

”Sunt convinsă că ce s-a întâmplat aici va deveni ceva viral, monumental. Te felicit că tocmai ai creat un moment istoric în televiziune. Și da, m-ai făcut să plâng!”, a spus Ana Morodan cu ochii în lacrimi, în timp ce Horia Brenciu a declarat: ”Am asistat la un moment minunat și emoționant în același timp. Aș vrea să felicit această artistă care se ascunde sub această mască!”.

Ce mască îi va impresiona pe detectivi, dar și ce piesă a ales pentru această seară, vedem astăzi, de la 20:30, la Masked Singer România. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro