Ana-Maria Roman și Mihai Gâdea, legătură specială. Pasiunea „ascunsă” a jurnalistei și imagini de colecție cu realizatorul emisiunii Sinteza zilei
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dublă aniversare în familia Antena 3 CNN! Miercuri, 10 ianuarie 2024, Ana-Maria Roman și Mihai Gâdea își aniversează ziua de naștere.

Echipa DC News le transmite „La mulți ani!". Un aspect mai puțin cunoscut despre realizatoarea TV este pasiunea ei pentru desen. Puțini îi cunosc partea artistică. Care a fost momentul când și-a dat seama că are o aplecare către desen? Aflăm chiar de la jurnalistă.

„Sunt lucruri care vin natural, de mică am desenat frumos. M-am aplecat însă mai mult spre artă după ce în vecini, în oraşul meu natal, s-a mutat o familie de artişti. Attila desena, picta, sculpta şi Gina, soţia lui, scria poezii. Mai era şi fratele lui Attila, Arpi, care a şi ajuns ulterior un pictor cunoscut în Germania. Frumoase seri am petrecut alături de ei... A fost o perioadă care şi-a pus amprenta asupra mea şi care a contribuit la modelarea mea ca om. În plus, părinţii mei sunt iubitori de frumos. Tata, pe lângă talentul la desen şi schiţe umoristice, încă scrie versuri, mi-a educat de mică iubirea pentru muzică clasică, iar mama e o lady, un exemplu de eleganță”, spunea Ana-Maria Roman pentru DC News.

Mihai Gâdea, 47 de ani

3. -imagine fara descriere- (gadea_02133300.jpg)

Mihai Gâdea împlinește 47 de ani. De ziua lui, vă arătăm niște imagini cu jurnalistul la început de carieră în rolul de tată:

4. -imagine fara descriere- (gadea_70016800_82262900.jpg)

5. -imagine fara descriere- (gadea-2_99758200_14152700.jpg)

Mihai Gâdea este CEO al Antena 3 CNN, singura televiziune din România parteneră CNN International. În primul rând, Mihai Gâdea este jurnalist Antena 3 şi realizator al emisiunii Sinteza zilei, o emisiune de referinţă în mass-media din România şi una dintre cele mai urmărite emisiuni. În calitate de jurnalist şi moderator al emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gâdea a prezentat, în ultimii ani, anchete jurnalistice care au schimbat România, reportaje exclusive premiate la festivalurile internaţionale şi a realizat interviuri cu unii dintre cei mai importanţi oameni din lume. Îcepând din luna mai a anului 2020, Mihai Gâdea, împreună cu întreaga echipă Antena 3, a reuşit să transforme piaţa TV din România: Antena 3 a devenit partener al CNN International.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel