Ana Cichirea, medic român în Belgia, mesaj dur pentru coronasceptici. "Proştii nu înţeleg..."
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ana Cichirea, medic român în Belgia, a transmis un mesaj dur pentru cei care nu cred în gravitatea noului coronavirus. 

"Cu susu-n jos...

Cu cât rata de infectare este mai mare, cu atât crește mai mult riscul de apariție al mutațiilor. Cu cât virusul infectează mai multe gazde cu atât crește riscul ca materialul genetic să fie copiat greșit și astfel să apară noi tulpini de virus. Unele tulpini sunt “mutații tăcute”, altele nu. Nu intru in detalii.

Toate măsurile care s-au luat până acum, la nivel mondial, AU UN SINGUR SCOP: SCĂDEREA RATEI DE INFECTARE, evitând astfel colapsul sistemului de sănătate, precum și diminuarea riscului de apariție al mutațiilor, având astfel mai multe șanse să se facă cât mai repede posibil o vaccinare eficientă pentru a eradica în final pandemia.

Proștii cred că măsurile luate de autorități sunt pentru a le distruge viețile, pentru a îngropa economia și sistemul de învățămant, pentru a le distruge vacanțele sau pentru a le limita libertatea.

Proștii nu înțeleg ce implică epuizarea personalului medical și care sunt urmările colapsului sistemului de sănătate, la fel cum nu înțeleg nici rolul vaccinării.

Proștii nu pricep că restul sunt doar consecințe colaterale și cu cât insistă mai mult să se împotrivească regulilor și vaccinării, cu atât mai mult vom trăi acest haos general.

Cei care înțeleg despre ce este vorba, s-au aliniat și respectă regulile, dar îi și tolerează pe proști.

Prostia dăunează de data asta, la propriu, foarte grav sănătății și gradul de toleranță al prostiei începe să scadă treptat. Răbdarea este și ea la limită, iar conflictele mocnite pot să aprindă oricând scântei greu de controlat. Am știut dintotdeauna că proștii sunt foarte periculoși. De virus nu mi-e frică, dar de proști începe să-mi fie. Abea ajtept filmulețe cu revelionul dă la Londăn, mai houm, că dupe șopingu și paranghelia din Covent Garden, dupe “Am fost la Londra, nu am purtat mască nicio secundă, nici înăuntru, nici afară” s-a închis Crăciunu’, cum ar veni. Cum era cu UE? Există sau nu?", a scris Ana Cichirea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel