Data publicării:

"Am căpătat un fel de smerenie". Actriţa Victoria Raileanu a făcut terapie în perioada în care oamenii încă mai credeau că "eşti nebun dacă mergi la psiholog"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Victoria Raileanu
foto: Facebook, Victoria Raileanu
Victoria Raileanu a mers la psiholog şi nu se teme să o spună public.

Frumoasa actriţă nu s-a sfiit să ceară ajutorul unui profesionist atunci când s-a simţit depăşită de situaţie. Victoria Raileanu povesteşte cum, atunci când a simţit că nu mai face faţă provocărilor de zi cu zi şi că e compleşită de griji şi emoţii puternice, a făcut terapie cu un psiholog. Aceasta mai spune că în perioada în care făcea asta încă se mai vehicula ideea că doar "ăia nebuni" merg la terapie. 

„Eu am fost întotdeauna înclinată spre psihologie și auto descoperire. Mi s-a părut un pas normal în drumul meu. Am știut întotdeauna că, dacă voi avea nevoie de terapie, voi apela la terapie. (…) Tot viața, acum foarte mulți ani, m-a adus în punctul în care să cer ajutor”, a declarat Victoria Raileanu pentru unica.ro.

Rolul din serialul "Vlad" i-a adus Victoriei Raileanu un număr semnificativ de noi urmăritori pe Instagram, în principal adolescenți și tineri. Ocazie cu care, spune ea, vrea să profite pentru a demonta mitul cum că doar cei "cu capul" merg la psiholog. "Prin sinceritatea cu care am abordat subiectul terapiei, cred că am reușit să schimb puțin măcar mentalitatea unor oameni", a dezvăluit actrița pentru sursa citată. De asemenea, a adăugat: "Această experiență m-a învățat să fiu mai umilă".

Victoria Raileanu a făcut balet timp de 7 ani înainte de a se apuca de actorie. La doar 15 ani a fost distribuită în rolul principal în telenovela „Daria, iubirea mea”, iar de atunci a rămas fidelă acestei profesii. În timpul liber, Victoria este pasionată și de desen, echitație, muzică și pescuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel