Alina Gorghiu îi răspunde lui Vasile Dîncu: Excludem orice colaborare
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu
Senatorul PNL de Timiș,  Alina Gorghiu, a  reacţionat la  declarația preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu.

Am citit declarația domnului Vasile Dâncu de la Europa Liberă și cred că e necesară o clarificare: EXCLUDEM ORICE COLABORARE LA GUVERNARE CU PSD. Explicația pe scurt:

- În Parlamentul României există deja o majoritate sănătoasă, de dreapta, stabilă, în jurul PNL și votată de români.

- PNL a desemnat în forurile statutare un prim-ministru liberal care a lansat un plan pentru reformele blocate până acum chiar de PSD!

- Premierul Cîțu a prezentat proiectul politic PNL2024 care prevede o continuitate a guvernării de dreapta, pe baza valorilor liberale, FĂRĂ PSD, pentru următorii 8 ani.

- Acest proiect politic va fi prezentat Congresului PNL.

- România are nevoie de acești 8 ani de liberalism – ca să aducă politici liberale în economie, să facă investiții și să schimbe mentalitățile. Din 25 septembrie, construim România liberală!

Ce a declarat Vasile Dîncu

„Nu exclud o guvernare cu PNL până în 2024, dar nu în condițiile de acum, să fim tractați de locomotiva Cîțu sau de un alt premier liberal", a spus Vasile Dîncu, la Europa Liberă.

„Coaliția nu avea nici o șansă să se spargă de la început. Sunt doar crize de creștere, sunt crize de autoritate. A fost vreo trei luni de zile bătălia pe posturi între cele două partide, apoi bătălia pe resurse, inclusiv resurse de autoritate. Vezi scandalul Voiculescu și nemulțumirea lui că nu a primit conducerea campaniei de vaccinare”, a mai spus Vasile Dîncu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel