Alina Bica îl cheamă pe Traian Băsescu în fața instanței de judecată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, îl cheamă în fața instanței pe fostul președinte Traian Băsescu.

Update: 

Judecătorii au respins solicitarea Alinei Bica de a-l chema pe Traian Băsescu în faţa instanţei, argumentând că această cerere este neconcludentă.

Instanţa a decis însă reaudierea Mioriţei Videanu, soţia lui Adriean Videanu, a unui procuror, dar şi a lui Ovidiu Tender, care în acest moment este încarcerat.

Știrea inițială: 

Alina Bica cere audierea lui Traian Băsescu în calitate de martor, în dosarul ANRP, informează România TV

Întrebat joi de jurnalişti cum comentează solicitarea Alinei Bica, Traian Băsescu a refuzat să vorbească pe marginea acestui subiect, mai notează sursa citată.

Fosta şefă a DIICOT a cerut oficial şi audierea Elenei Udrea în dosarul ANRP, tot în calitate de martor.

[citeste si]

La termenul din 9 octombrie, avocaţii Alinei Bica au solicitat judecătorilor din dosarul ANRP să dispună audierea Elenei Udrea în calitate de martor, pentru a arăta dacă SRI a pus presiune pe fosta şefă a DIICOT.

Alina Bica și-a exprimat încă din luna septembrie intenţia de a depune o solicitare pentru audierea a şase martori, cap de listă fiind Elena Udrea.

Elena Udrea declara la acea vreme că va merge în fața judecătorilor ca martor, dacă Alina Bica a propus-o, iar instanţa îi va accepta solicitarea: "Dacă m-a propus şi dacă se aprobă, o să mă duc. O să mi se pună întrebări ... Ca orice martor, voi răspunde întrebărilor", spunea fostul ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel