Alimentul pe care n-ar trebui să-l consumi niciodată. Wasim Nazer: „Este prima sursă de cancer” / Pastila de Frumusețe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Wasim Nazer, nutriționist, a fost invitatul Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată pe Spectacola, DC News și DC Medical. 

Nutriționistul Wasim Nazer este invitatul săptămânii din cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde dezvăluie extrem de multe sfaturi și trucuri importante pentru o viață sănătoasă, dar și pentru o dietă corectă, care să aducă, în final, și rezultatele dorite. În primul rând, specialistul ne va dezvălui cum arată o porție corectă de mâncare și cum ne dăm seama de acest lucru, dacă nu avem un cântar la îndemână, care să ne indice gramajele exacte.

O să află de la nutriționist și care sunt alimentele esențiale pentru sănătate, pe care trebuie să le includem în meniul nostru în funcție de sezonul în care ne aflăm. De asemenea, există o listă destul de complexă și de variante care ne pot îmbunătăți sănătatea creierului și, implicit, atenția și concentrarea, iar Wasim Nazer ne dezvăluie variantele pe care ar fi bine să le includem aproape zilnic în alimentația noastră.

Nutriționistul trage însă și un semnal de alarmă și ne dezvăluie care este ingredientul pe care nu ar trebui să-l folosim niciodată în mâncăruri. El este inclus și în peste 70% dintre produsele din comerț, motiv pentru care trebuie să citim mereu cu sfințenie eticheta, avertizează specialistul.

Cu toate aceste subiecte, dar și cu multe altele, precum ar fi alimentația corectă la copii sau adevărul despre uleiul de măsline, vă așteptăm sâmbătă, 3 februarie 2024, la Pastila de Frumusețe. 

Temele abordate în această ediție:

Cum arată o porție corectă de mâncare

Alimentele esențiale pentru sănătate

Alimentele bune pentru creier

Alimentele care conțin zahăr ascuns

Ingredientul nociv pentru sănătate

Cum obținem sațietatea la fiecare masă

Cum îți controlezi foamea

Sunt gustările sănătoase?

Adevărul despre uleiul de măsline

Alimentația corectă la copii

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201          

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania              

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/          

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola         

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en           

Site: https://www.spectacola.ro/           

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel